Венета: Не съм простила на Тихомир

13.09.2008 09:00 | Видян 28398 пъти | Гласували 3

Венета: Не съм простила на Тихомир

Венета Райкова няма да слиза от екран заради бременността си. Топ водещата на Нова телевизия в момента е в четвъртия месец, чувства се много добре и е в трепетно очакване на новия сезон.

Както СЛАВА първа писа преди няколко месеца, Тишо и Венета започнаха да „работят“ за бебе още по време на ваканцията си във Венеция, която бе подарък от продуцентите на Райкова за рождения й ден на 2 май.
Датите на почивката обаче не съвпаднали с овулацията на тв звездата и тя заченала веднага след като семейството се прибрало в България.

„Не забременях инвитро, както се писа навсякъде, а по съвсем естествен начин. Ако беше ми се наложил този метод, нямаше да го крия. Когато отидохме в Шейново при личния ми гинеколог, първите му думи бяха: „Тишо, голям майстор си, много бързо го направи бебето!“, признава подробности горещата водеща пред СЛАВА.
И допълва: „На 2 октомври имаме записан час за 4 D видеозон и тогава ще се знае със сигурност какъв е полът на детето. Нямам никакви предпочитания дали да е момче или момиче. Още не съм избрала име. Даже се чудя дали искам да знам пола на бебето.“

Когато попитахме Венета дали е крила за бременността си от продуцентите, тя беше категорична: „Няма такова нещо! Те бяха първите, които разбраха. Никога не е стоял въпросът дали да водя Горещо или не. Ще го правя докато мога! Иначе шоуто ми Малката сестра към Биг Брадър, доколкото знам ще свърши до края на годината, така че няма да ми пречи да водя и него.“

За да се чувства комфортно, на бъдещата звездна майка ще й бъде осигурен автомобил и шофьор, който ще я вози до Къщата на ББ4 в Нови Хан, където се намират студиата на Големия брат и Малката сестра.

Риалитито изигра съществена роля в живота на Венета Райкова. Ето какво споделя тя по този повод: „Приех да бъда част от екипа в късната версия на Биг Брадър, защото той е тясно свързан с моя живот: връзката ми с Тихомир започна от него, бях инквизиция в първия ВИП Брадър, а след втория мъжът ми ме заряза и подаде молба за развод... Тази година обаче нещата се обърнаха. Тихомир ме носи на ръце! Все още не мога да му простя, че ме заряза и от време на време му го натяквам. Защото като съм бременна, хормоните ми ме удрят в главата и на моменти ставам доста агресивна.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !