Емилия: "Венета ми каза, че е бременна, веднага след като разбра"

29.08.2008 15:20 | Видян 63779 пъти | Гласували 15

Емилия:

Как е синът Ви?
Вече е на три месеца, почна четвъртия. Така че растем здраво!

Напредвате ли със свалянето на килограми?
Да, още 4 килограма ми остават. На 21-ви имам фотосесия и ще се постарая да тежа толкова, колкото и преди. Радвам се, че нещата станаха постепенно. Вече си нося старите дрехи, даже повече им се радвам от новите.

Но Вие не качихте толкова много…
За мен е много, защото аз винаги съм била слаба. Тежеше ми и мисля, че малко повечко наддадох, но в крайна сметка тези неща не могат да се регулират. В този момент гледаш бебето да е добре и не те интересува в момента дали качваш или не.

Похвално е, че имате воля…
Няма как, след като искаш да се връщаш на сцена и да се занимаваш пак със същото, с което си се занимавал. Публиката, пък и медиите не прощават, така че няма време за губене!

Изучихте ли тънкостите на майчинството?
Честно казано, сега съм го поизоставила – на майка ми и на детегледачката. С Коко само отиваме, нацелуваме го и забягваме някъде. Мъчно ми е, но съм си обещала като мине лятото и всички участия, които съм поела, през септември да изляза в отпуска и да отидем някъде. Вече го водихме на планина. С Коко и малкия бяхме няколко дни в Банско.

Работите усилено, толкова скоро след раждането?
Да, отдала съм се на работа - исках да си снимам клипа, да си наваксам загубеното време. Спокойна съм, че малкият е при майка ми, че успяхме да го заведем на балкан. Много добре се чувстваше там. Коко много искаше да отидем и на море, но бебето плаче и не се чувсва добре, когато му е горещо.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Йоана от Фермата загуби дете при...

Йоана Георгиева, позната на редовия зрител като една от...

Рейчъл Блум стана майка

Актрисата Рейчъл Блум гушна първата си рожба. Самата тя...

Няма коментари към тази новина !