Венета прави бебе във Венеция

25.05.2008 09:00 | Видян 35701 пъти | Гласували 5

Венета прави бебе във Венеция

Горещата водеща Венета Райкова бе наградена за рождения си ден от своите продуценти с луксозна екскурзия до най-романтичния италиански град – адаш на блондинката Венеция.
Това не е първият подарък, който нейните работодатели й поднасят в знак на признателност за високия рейтинг на предаването Горещо, което в момента е най-гледаната рубрика в ефира на Нова. Благодарение на усърдната си работа тв звездата получи меден месец в Испания, както и пътешествие до Египет за Нова година.
Но да се върнем на рождения ден на Венета. По традиция тя го отпразнува в най-добрия ресторант на София и на България - Панорамата на Кемпински хотел Зографски. Естествено, направи го в компанията на любимия си мъж Тишо. И тази година красавицата не изневери на семейните повели.
Романтичната вечеря завърши с приятна изненада. Подаръкът, който тв звездата получи от съпруга си е голям, красив и достатъчно скъп пръстен Версаче.
За един друг дар обаче си мечтаят двамата. След толкова години градене на кариера тв водещата най-накрая се реши да се сдобие с наследник. Именно по този въпрос работили през свободното си време в Италия Тишо и Венета.
Двамата са много щастливи от престоя в Италия. Само дето ги нямало гълъбите, с които главният площад на Венеция е известен по цял свят.
Още преди да отпътуват, самата водеща сподели пред СЛАВА, че основната им цел по време на почивката ще бъде да си направят бебе. Дори измислили името: ако е момиче, ще се казва Венеция(на града и на мама); ако е момче – Марко (на известния площад Сан Марко), въпреки че брадърът не бил много съгласен с мъжкото име.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !