Ваня сложи рога на DJ Дамян

16.04.2014 16:00 | Видян 3833 пъти

Ваня сложи рога на DJ Дамян

Любимата на ди джей Дамян най-нагло и демонстративно му изневери, съобщава vsekiden.com. Ваня си намери любовник и дори си жигоса първата буква от името му в центъра на огромна татуировка, която направи на гърба си.

Певицата прибягнала до тази крайна мярка от ревност. Постоянният интерес към гаджето й от страна на фенки направо я побърквали. Тя ежедневно вдигала скандали и го обвинявала, че й изневерява. Лудостта на Ваня стигнала дотам, че убедено твърдяла как Дамян си е хванал любовница и всеки момент ще я зареже.

За да си отмъсти, певицата се залюбила с млад мъж на име Георги. Пред хората се правела, че всичко е наред, но отношенията й с музиканта силно се влошили. Ваня толкова се увлякла по младия си любовник, че си направи голяма татуировка на гърба, а в центъра е изписана буквата „Г". Татусът бил изрисуван на два пъти, заради голямата площ, която обхваща.

Диджеят пък буквално избеснял като разбрал за изневярата на половинката си и се заканил да пребие въпросния Георги, ако му се мерне пред очите.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !