Тони Стораро гушка половинката на DJ Дамян

16.04.2014 14:15 | Видян 2266 пъти

Тони Стораро гушка половинката на DJ Дамян

Тони Стораро и Ваня са готови да зарадват всички меломани с клип към своята дуетна песен „Край да няма”. Видеото, в което двамата изпълнители демонстрират доста близки сцени, се върти от днес в ефира на ФЕН ТВ. Парчето е по музика на гръцкия хитмейкър Фивос, текст на Мариета Ангелова и аранжимент на Даниел Ганев.

Ваня не крие, че от години е почитателка на Човека-глас и за нея този съвместен проект е една сбъдната мечта. В своята кариера Тони Стораро има много дуети с различни изпълнителки, също признава, че е доволен от общата песен. „Ваня е един от младите и актуални изпълнители в жанра. Освен това и тя, и половинката й на сцената и в живота - Дамян, са мои приятели, с които много се уважаваме. Познаваме се от много време, но за първи път работим заедно и се надяваме хората да харесат това, което сме направили.”, сподели изпълнителят на Diapason Records.

Видеото към „Край да няма” е режисирано от Николай Скерлев. Заради сюжета на лентата на Ваня й се наложило да преодолее своя страх от височини и да се качи на покрива на столичен МОЛ, където били реализирани част от кадрите. По време на снимките по сценарий двамата изпълнители трябвало да демонстрират известна близост. „Това, разбира се, е само за пред камерата. Професията ни изисква да влизаме в различни роли и това, което разиграваме няма нищо общо с реалния живот.”, каза Големия Тони. „Още повече, всички тези сцени бяха заснети в присъствието на DJ Дамян, който беше там през цялото време, така че бяхме много внимателни”, пошегува се Тони Стораро.

Виж ВИДЕО тук!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !