DJ Дамян: Азис ми предлагаше брак

18.11.2013 14:00 | Видян 2123 пъти

DJ Дамян: Азис ми предлагаше брак

„Аз съм първият, на който Азис предложи брак”, това заяви сензационно DJ Дамян в предаването Plovdiwood с водещ Стелиан Димитров.

Варненецът има дует с костинбродския славей, а предложението за брак дошло малко преди това. „Беше преди 8-9 години. Обществото тогава не беше готово за такова нещо”, смята Дамян Савов. Но признава, че не отрязал веднага Азис. Обмислил предложението и даже си нахвърлял няколко аргумента против. Най-вече го спряло това, че имал малка дъщеря и трудно щял да отговори на въпросите, които ще й се родят в главата.

„Ясно е, че щеше да е за PR. Не смятах, че ако се оженя за един мъж, би ми донесло толкова много пари, че да няма какво да ги правя. Може би в Щатите това е ОК, но в България всяко нещо е за три дни. Да изкараш 6 и 50 или 6,80 най-много”, не съжалява, че не е хвала пиленцето, което е кацнало на рамото му той. В момента Дамян има официална половинка. Това е певицата Ваня, с която имат няколко суперуспешни дуета. „В бранша не си ли вземеш сродна душа, не става”, споделя още Дамян житейски опит от провалените си връзки.

Източник: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !