Женски ласки в новия клип на Ваня „Ти ли си”

06.01.2014 15:50 | Видян 2577 пъти

Женски ласки в новия клип на Ваня „Ти ли си”

Ваня започва годината доста провокативно. Новата й песен “Ти ли си” разказва за голяма, изпепеляваща любов. Скандалното обаче идва с видеоклипа към нея. Очакванията са да видим певицата в компанията на някой красив мъж. Такива присъстват в лентата, даже няколко. Но жената си избира... друга жена! По пътя към хотелската стая, в която имат среща, тя хвърля, освен задръжки, и дрехите си. Но не това, и дори не нежните ласки, които двете дами си разменят, е апогеят на ситуацията.

Кулминацията идва, когато в стаята влиза трета жена с... пистолет в ръка. Нежната половина на човечеството е пословична по отношение на силата на чувствата си и че както може безумно да обича, по същия начин може и да ревнува. Именно това, както и свободата да бъдеш с когото желаеш, независимо от неговия пол, раса или религизона принадлежност са основните тези, върху които е изграден проектът. Ваня, като широко скроена личност, ги подкрепя напълно. Още повече, че е въвличана в подобна история преди години. Една девойка била влюбена в нея и я преследвала. “Бeше хубава на външен вид, но аз просто не изпитвам такива влечения ”, откровеничи половинката на DJ Дамян.

Песента е по музика на Мартин Биолчев и текст на Йордан Гергов. Интересна подробност е, че нейн кръстник е Азис. Ваня още не била избрала заглавие, когато помолила колегата й да запише вокалите в интрото. Той импровизирал с въпроса “Ти ли си?”, а на изпълнителката на „Ара мюзик” толкова й харесало, че озаглавила така сингъла.
Видеото е заснето от режисьора Николай Скерлев, а фотограф е Александър Евтимов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !