Вини Джоунс ударил Боби Михайлов по главата

19.02.2014 17:50 | Видян 3878 пъти

Вини Джоунс ударил Боби Михайлов по главата

Преди да стане част от най-доброто британско и американско кино, Вини Джоунс има зад гърба сериозна слава на футболен хулиган. Играл е в редица британски отбори, в които е раздавал ритници и главички. Негови жертви са ставали и националите ни Борислав Михайлов и Христо Стоичков, пише "Всеки ден".

Екшънът се разгиграва по време на мач на България срещу Уелс. Срещата е малко след паметното ни четвърто място на Световното първенство в САЩ. Първата бомба поразява вратата на Уелс още в 5 минута. Балъков слага топката на крака на Трифон Иванов. От 30 метра страшилището Туньо праска убийствено воле - 1:0 за България. Докато уелсците се усетятЕмо Костадинов мушва и втори гол.

Джоунс или както го наричат - Човешката косачка, халосва с лакът плешивата глава на Йордан Лечков. След това се пробва да екзекутира и Стоичков, но пък Камата бяга много бързо. Минути по-късно Боби Михайлов лови с плонж удар към вратата си. Докато нашият е проснат на терена,Вини Джоунс му тегли един ритник в главата. От срам режисьора на Би Би Си - Уелс отрязва кадъра при повторението.

 

Снимка:  blogs.spectator.co.uk

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !