Вини Джоунс прибира 100 000 долара от "Къртицата"

19.02.2014 17:00 | Видян 2035 пъти | Гласували 1

Вини Джоунс прибира 100 000 долара от

Най-сетне мистерията около името на холивудската мега звезда, която ще влезе във втория сезон на "Къртицата", бе разбулена. Това е актьорът Вини Джоунс, лошото момче на футбола и киното от филмите "Две димящи дула" и "Гепи". Продуцентите Иван и Андрей отказаха да коментират хонорара, който ще платят звездата, но "Всеки ден" научи, че сумата възлиза на 100 000 долара.

Все още не е ясно колко време Джоунс ще прекара в Готическия замък, но едно е сигурно - Вини няма да спи спокойно във ВИП спалня, каквото е изискването на другите звезди, гастролирали по риалитата у нас, а ще е легло до легло с останалите участници - в това число и моделките Ивайла Бакалова и Бориса Тютюнджиева.

"Може пък те да му позволят някое и друго предизвикателство, допълнително, като екстра", пошегува се главният редактор на шоуто Ники Николов.

Само преди години бившият футболист пебеди в една от най-важните битки в живота си - тази срещу рака на кожата. Въпреки здравословните си проблеми, той вече бил отново в отлична форма и готов да пребори всяко предизвикателство.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !