Вини Джоунс влиза в Къртицата

18.02.2014 14:10 | Видян 1732 пъти

Вини Джоунс влиза в Къртицата

Голямата екшън звезда, която се очакваше да влезе във втория сезон на риалити шоуто "Къртицата", е легендата Вини Джоунс.

Неподправеният и арогантен Вини, познат от "Гепи", "Две димящи дула" и "Да изчезнеш за 60 секунди", не само ще краси шоуто, но се е съгласил да участва в цели три от мисиите.

Продуцентите на шоуто са го потърсили, защото този сезон в шоуто ще има много екшън, а той напълно отговаря на изискванията - мускулест мъжага с минало на хулиган. Мнозина помнят, че преди да стане актьор Вини Джоунс беше футболист и остана в историята като човекът, който е получил най-бързо жълт картон - само на третата секунда от срещата.

Англичанинът, който от години живее в САЩ, много бързо се е съгласил да участва в предаването, защото е голям фен на формата "Къртицата".

Иван и Андрей заявиха, че много лесно са разговаряли с него - много по-лесно отколкото с някои български звезди. Двамата признаха, че всъщност Вини е бил звездата, която са искали още в началото в шоуто и с която са се свързали първоначално.

"Нашата цел е не да поканим просто известна звезда, да му правим лютеница да му се подмажем, а някой, който действително да вземе дейно участие във формата", казва още Иван.

Продуцентите заявиха, че от 17 години се занимават с телевизия и са претръпнали, но за първи път се вълнуват толкова много, защото в "Къртицата 2" ще има "разтърсващ екшън". За това шоуто носи името "Къртицата: Разтърсване""

За разлика от първия формат, този път на участниците няма да им бъде носена храна - те сами ще си я набавят с т.нар "елемент на ловуване".

"Къртицата" започва на 24 февруари от 19.30 часа по ТВ7. В шоуто ще влязат и някои популярни бг лица - като манекенките Ивайла Бакалова и Бориса Тютюнджиева, Александър Сано - Косъма. Днес стана ясно, че във формата влиза и представителка на фолк гилдията - певицата Роксана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !