Крисия и Симона не спират да плачат

19.02.2014 15:10 | Видян 3172 пъти

Крисия и Симона не спират да плачат

Детски сълзи и огромно напрежение съсипват екипа на Слави Трифонов и самия него преди финала на конкурса за партньорка на малкия г-н Андреев, научи "Всеки ден". Двете фаворитки на публиката Крисия Тодорова и Симона Иванова са на предела на силите си и вече не издържат на стреса, който става все по-голям с наближаването на края на надпреварата.

Нито момичетата, нито някой от хората на Дългия са наясно как ще завърши съревнованието, защото и разградчанката, и свищовлийката са много талантливи и на практика е възможно да се избере само едната. Малките певици, които вече са много добри приятелки, са в ужас, че една от тях ще е губеща, а освен това не искали да се разделят. За това всеки път щом станело сума за финала и двете се разстройвали, а Симона не спирала да плаче.

„Момичетата от вчера няколко пъти реват, докато репетират за финала и репетициите вървят много трудно. Не знаем дали въобще ще издържат на напрежението и се чудим какво да измислим, така че да престанат да мислят за надпреварата и да се чувстват свободни на сцената. Крисия казва, че не иска да пее добре, за да не отпадне Симона.

Тя пък също плаче, че ще е нещастна дори да победи, защото приятелката и ще отпадне и е истински кошмар", издават от екипа на Слави Трифонов, цитирани от агенция „Пик". Шоуменът също се е видял в чудо и е знаел как да реагира на детските сълзи и какъв изход да намери, за да успокои децата.

Дългия бил притеснен обаче и да не би конкурсът му да се провали и съвсем да вбеси зрителите, които и без това от месеци го плюят, че се възползва от ангелогласните малки красавици, за да си вдига рейтинга


Снимка: "Всеки ден"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !