Бащата на детето чудо Крисия бил измамник

05.02.2014 16:45 | Видян 3968 пъти | Гласували 1

Бащата на детето чудо Крисия бил измамник

Семейството на детето чудо Крисия Тодорова от Разград се оказа в дъното на страшни финансови схеми. Кредити за хиляди левове, огромна част от които бащата на талантливото момиченце с голям глас не плаща, изправят Крисия и сестричките й на прага на мизерията, научи „Всеки ден". Още през 2011 г. Марин Тодоров Петров спира да плаща 2 огромни заема за близо 2,5 милиона лева. Месечните им вноски били по 25 хиляди лева и с настъпването на кризата таткото на Крисия не можел повече да ги обслужва навреме. Бизнесменът просто банкрутирал.

Така загубил и собствеността на хотел „Тифани", след като се наложило да го ипотекира, за да се справи със задълженията си. Петров прехвърлил фирмата, с която открил хотела - „Калабрес", на бизнес дама от Велико Търново - Павлина Гешева. Той обаче продължава да управлява хотела и да печели от него.
В същото време справка в търговските регистри сочи, че семейството на Крисия се занимава и с бизнес в още няколко бранша.

За да издържа талантите на дъщерите си и да ги насърчава за живот в луксозни условия, таткото се е заел и със застрахователна дейност, и със селско стопанство. Оказа се обаче, че фирмата, с която тръгнала търговията му с хранителни стоки, също е запорирана. Капиталът и активите на „Магма 5" ООД са собственост на банка и на фирма за бързи кредити. 150 хиляди лева са прибрали ищците от бащата на Крисия заради необслужени кредити.

Заедно с двама свои съдружници Петров обаче продължава да върти компания за отдаване под наем на селскостопанска автоматизирана техника. Той е и управител, и разполага с мажоритарен дял от фирмата, въпреки че не е намерил време да я пререгистрира в Търговския регистър в законовия срок до 31 декември 2011 г. и подлежи на административни санкции.

Според запознати с бизнеса на семейство Петрови в Разградско малката Крисия е избрала да представя огромния си талант в музикалната сфера и обществото не с истинската си фамилия тъкмо заради нескончаемите дългове на баща й. Затова тя е известна не като Петрова, както би трябвало, а като Тодорова, каквото е презимето на кредитния й татко.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Майката на убития Пейо със смразяващи...

Близки и приятели на убития Пейо Пеев излязоха на...

Tаен глас диктува - Ергенът целува,...

„Прегърни я“, „Целуни я“, „Кажи й колко е красива“,...

Няма коментари към тази новина !