Слави подлъга малчуганите, пази рейтинг

27.01.2014 11:10 | Видян 2761 пъти

Слави подлъга малчуганите, пази рейтинг

Слави Трифонов излъга без да му трепне окото децата-кандидатки за партньорки на малкия водещ г-н Андреев, съобщава vsekiden.com. Още в петък трябваше да бъдат излъчени двете финалистки, които ще се преборят за наградата, но това не стана. И четирите момичета - Гергана Тодорова, Ива Цветанова, Крисия Тодорова и Симона Иванова обраха овациите на публиката и трепетно очакваха да разберат дали състезанието за тях продължава или не.

Оказа се обаче, че правилата, които си измисля Слави, могат да бъдат променени по всяко време и зависят само от прищевките на Дългия. Съвсем изненадващо, водещият позволи и четирите финалистки да продължат в следващ, допълнителен кръг. Въпреки опита да го припише на „Ку-Ку бенд", които уж решили така, за зрителите е ясно, че Слави дърпа конците и най-вероятно това е решение датира много преди петък вечерта.

С този допълнителен кръг Трифонов си осигури още 2 вечери огромна зрителска аудитория. В момента именно конкурса с пеещи хлапета е най-големият хит на шоуто. Това е и причината той да се удължи. Уж ей така, между другото, Слави вметна и истинската причина за промяната на правилата - новото предаване, което готви Магърдич Халваджиян - риалити шоу с музикални таланти само от деца. Кастингите вече са започнали и Дългия се притеснявал, че ако напдреварата между малките певици в неговото шоу приключи, те ще избягат при Халваджиян.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не искайте лесен живот. Поискайте...

Не искайте лесен живот. Поискайте сила, за да се...

Хайди Клум се показа заедно с дъщеря...

Германската супермоделка, актриса и телевизионна водеща...

Няма коментари към тази новина !