Азис: Три години крия човека до мен

16.02.2014 09:07 | Видян 3099 пъти

Азис: Три години крия човека до мен

Поп-фолк изпълнителят Азис е посрещнал Свети Валентин в компанията на любимия си човек и приятели в Истанбул, където бил на участие, пише БЛИЦ. Това разкри самия той в предаването "Тази събота" по bTV. Азис обаче отказа да съобщи името на мъжа до себе, но призна, че са заедно вече три години.

"През последните три години крия човека до мен. Тази връзка се превръща в една от най-дъгите. Когато криеш личния си живот той е по-интересен. Иначе мъжът до мен трябва преди всичко да има характер. Не обичам меки характери и слаби хора. Харесвам силните мъже и физически дори.  Аз не мога без човека до себе си. Неговото име е татуирано на моето тяло. Аз съм екстремна личност в любовта си и един надпис не може да ме изплаши. Дори и след 20 години не се притеснявам да го татуирам на тялото си," разказва още Васко.

По думите му романтиката и любовта се изпаряват след първата година, остава обичта, която е по-силна. "Остава едно приятно усещане, при което дори и човекът да е в другата стая, знаеш, че нещо твое е там и те чака.

Азис призна, че е бил предаван и нараняван в любовта. "Благодарение на силния си характер се ъпгрейднах, вкарах си нови програми в софтуера – вече не съм ревнив. Не мисля, че един човек ще обича само мен, ще бъде само с мен, това е много женско. Моята душа е женска. Аз мога да обичам един мъж без да пожелая друг, но мъжете не могат.

Мили момичета, няма как да стане, дори и физически да не изневери вечер, лягайки до вас, той си ляга с друга. Прощавам изневярата. Да, боли ме, но е въпрос на време да го преодолееш. Всяка една грешка е простима. Компромисите, които правя са милиони – дали ще хлопне вратата много силно, дали ще си влачи краката, дали ще си вземе с ръка нещо от храната. Дребно е, но ме дразни и правя компромис с това", коментира още Васко.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кралица Камила разкри любимите си...

Кралица Камила е предоставила първите си кралски права...

Конфликт на интереси с новия шеф на...

В конфликт на интереси като председател на Сдружение...

Няма коментари към тази новина !