Азис: Ще пея гол на сцената

04.02.2014 15:00 | Видян 2416 пъти | Гласували 1

Азис: Ще пея гол на сцената

Откакто Азис влезе във фитнеса и внимава как се храни, демонстрира завидна форма. Изпълнителят си хапва предимно домати и босилек, салати със зехтин, обезсолено сирене и зелен фасул. Това е неговата формула за Аполоново тяло, пише blife.bg.

"Мисля, че настъпи времето, в което трябва да се изявявам гол на сцена.. Утре ще пея така, пък ако ще да се разчуе! (И Петко, между другото, няма думата!) Мерси!", гласи разкритието на Азис към публикуваната преди броени часове снимка на профила му във Фейсбук.

Съвсем очаквано, под фотоса заваля дъжд от хвалебствени изречения на близки и фенове на звездата. "Това надмина всички мои очкавания, слънце!", "Няма ли да ти е студено..... Вземи едно шалче да си наметнеш поне.", коментират някои.

Самият Петко Димитров, към когото е насочен и текстът в скобите от цитата на певеца, също не пропусна да каже тежката си дума: "Без коментар :))))", допълнена от приятелски усмивки.

Не липсваха и добронамерени съвети, от страна на приятели: "Ти вземи да престанеш с това кардио и слагай малко повече кг на щангите, че си заприличал на скакауец."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Няма коментари към тази новина !