Гаджето на Никол Станкулова я хвана в изневяра

06.02.2014 15:15 | Видян 6267 пъти

Гаджето на Никол Станкулова я хвана в изневяра

Синоптичката на Нова тв Никол Станкулова се раздели по драматичен начин с последното си гадже Александър Димитров - Наско Носа, разкрива Уикенд, позовавайки се на познати на 38-годишния столичен реститут. Преди десетина дни дългокраката красавица
 бе заразяна от милионера заради това, че му изневерила. Наско Носа узнал от приятели, че красивата синоптичка му е кръшнала със сина на влиятелен баровец, докато той бил по бизнес дела във Франция за продажба на многото си топ имоти в центъра на София.

Изневярата се случила пред стотици погледи в известно столично заведение в средата на януари. Никол била излязла да пие по едно с приятелки, но в разгара на вечерта се настанила във ВИП сепарето, окупирано от милионерския наследник и компанията му. Час-два по-късно синоптичката вече се целувала с напористия ухажор, а накрая двамата си тръгнали заедно.

Атрактивната синоптичка не за пръв път е зарязвана от свое гадже, припомнят запознати. Преди година Станкулова беше оставена от Ангел Ангелов, наследник на боса на фирма "Градус" Иван Ангелов, заради съмненията на милионерския син, че изгората му често послъгва. Друга стара връзка на 26-годишната Никол също била завършила със скандал и обвинения в изневяра.

"Никол е обучавана от ранна детска възраст от майка си Елена да си търси само богати и влиятелни мъже, които могат да я подсигурят и да се грижат цял живот за нея. За съжаление обаче синоптичката не може да сбъдне майчината заръка да се омъжи за богаташ и да му роди дете", обсъждат тв звездата в светските среди.



автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !