Никол Станкулова с ново гадже

23.09.2013 12:00 | Видян 4684 пъти

Никол Станкулова с ново гадже

Звездата на Нова телевизия Никол Станкулова има ново гадже, научи Супер 19` от свои светски източници. Красавицата, която бе набедена, че има флирт с Ники Михайлов, била забелязана в компанията на виден столичен ерген. Той се казва Наско, издънка е на богата софийска фамилия и се занимава с бизнес в областта на интернет комуникациите. Именно левентът е новата тръпка на чаровницата. Преди време моделката на Ивет Фешън призна, че нещата с половинката й Ангел никак не вървят. После се появиха слухове за бременността й, които тя така и не отрече. А впоследствие бе изловена с тайнствен кавалер на светско парти. Чаровната Никол била забелязана цяла вечер да флиртува с него. Двойката толкова се разгорещила, че накрая едва я прибрали от емоции. После обаче се оказа, че момчето е само неин близък приятел, с когото Станкулова се забавлява по нощните клубове.

Самата Никол обикновено е изключително дискретна по отношение на любовния си живот. Манекенката и синоптичка предпочита да не коментира връзките си. Дълги години Станкулова кри и отношенията с гаджето си Ангел, богат наследник и един от най-желаните ергени в София. Тя неведнъж твърдеше, че излиза с обикновено момче, което обаче се оказа истински милионер. Освен с новото си гадже, Никол може да се похвали с още стотици обожатели. Които със сигурност не я оставят дълго сама.

След раздялата си с Алисия Ники Михайлов намерил нова любов, гръмнаха родните таблоиди. Той хвърлил око на красивата синоптичка на Нова тв Никол Станкулова. Нея футболистът от Верона упорито ухажвал от няколко дни. Тази новина обиколи почти всички медии преди месец, самата Никол пък отрече клюката.

„Лъжа е. Нямам връзка с Ники Михайлов, нито каквито и да било други интимни отношения. Познаваме се бегло. Никога не сме излизали в обща компания, не сме били на едно сепаре, дори на една маса заедно“, категорична бе участничката във ВИП Брадър. Синоптичката тогава уточни, че единствената причина, поради която се познава с футболиста, е, че са се засичали по събития. Никол не за първи път попада на страниците на жълтите издания. „По принцип нямам отношение към тези неща, с изключение на случаите, в които покрай тях се завъртат интриги“, добави още Станкулова.

Хубавицата имала доста тежко детство, преминало изцяло под попечителството на майка й Елена. Опитната дама, която всъщност работи като следовател в СДВР, изпълвала с ангажименти всяка минутка от свободното й време, за да не й остава място да мисли за глупости. Така например, родителката въвела строга военна дисциплина в интимния живот на своята някога неопитна щерка.

Изкъсо следяла всичките й срещи с момчета и дори използвала професионалните разузнавателни похвати на българските ченгета. Когато някое от гаджетата на Никол не й се харесвало особено много, тя го гонела, казвайки му всичко в очите, а някои дори ядяли и бой. Така например, докато сегашната синоптичка била ученичка в горните класове, допуснала грешката да се залюби със сина на някакъв баровец. Келешът го карал съвсем през просото и си мислел, че като има суперскъпа кола, морето му е до колене. Не ходел на училище, защото разчитал на баща си да му оправи поведението и слабите оценки. Никол се повлякла по неговия акъл и също спряла да ходи на даскало.

Тогава Елена надушила какво става и взела крути мерки.„Една вечер се скрих за едно борче пред нашия блок, за да ги причакам. Направо бях побесняла и мислех да ги пречукам от бой. Емануел, така се казваше ония, паркира колата и вратите се вдигнаха нагоре, защото автомобилът беше много скъп. Тогава аз изскочих от храстите и първо лепнах два шамара на дъщеря си. Разбих й носа, а след това го подпуках и него. Опердаших ги и двамата, та да им дойде акъла в главата”,  споделя Станкулова и допълва, че след това младите се разделили окончателно.Още от най–ранната си детска възраст, Никол била тренирана да спазва желязна военна дисциплина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !