Никол Станкулова си хвана милионер

20.01.2014 13:20 | Видян 4964 пъти

Никол Станкулова си хвана милионер

Красивата синоптичка Никол Станкулова доказа още веднъж, че мишена на любовните й чувства могат да бъдат само богаташите. От няколко месеца хубавицата има нов мъж в живота си. Това е доста по-възрастният от нея реститут, известен в цяла София с прякора си Наско Носа, пише България днес.

Никол Станкулова още не е забравила бившия си приятел Ангел Пилето. Синоптичката и пилешкият бос бяха заедно в продължение на няколко години, но се разделиха. Младата красавица бързо се утеши в прегръдките на друг богаташ. 38-годишният й възлюбен угаждал на всеки неин каприз. Той е собственик на имоти из цяла София и като за начало обзавел за Никол Станкулова огромен апартамент, в който двамата да живеят.

„Да, имам нов приятел, но не обичам да коментирам личния си живот” – потвърждава пред изданието синоптичката. Родителите й вече са се запознали с новия приятел на Никол и също го одобряват. Проблемът бил, че Наско Носа искал хубавицата бързо да му роди дете, защото вече не бил в първа младост. За Станкулова плановете за брак и дете били далече във времето, тъй като тя е поставяла кариерата си винаги на първо място сред приоритетите си. За Наско Носа се говори, че няма нито един работен ден в живота си. Той само прибирал парите от наеми и обикалял нощните заведения.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !