Никол Станкулова се премести да живее в “тризонет”

18.11.2013 11:30 | Видян 3998 пъти

Никол Станкулова се премести да живее в “тризонет”

Още през лятото първи Супер 19` разкри, че звездата на Нова ТВ Никол Станкулова има ново гадже. Красавицата, която бе набедена, че има флирт с Ники Михайлов, бе забелязана от наш човек в компанията на виден столичен ерген. Той се казва Наско, издънка е на богата софийска фамилия и се занимава с бизнес в областта на интернет комуникациите.

Самата Никол обикновено е изключително дискретна по отношение на любовния си живот. Манекенката и синоптичка предпочита да не коментира връзките си. Дълги години Станкулова кри и отношенията с гаджето си Ангел, богат наследник и един от най-желаните ергени в София. Тя неведнъж твърдеше, че излиза с обикновено момче, което обаче се оказа истински милионер. Освен с новото си гадже, Никол може да се похвали с още стотици обожатели. Които със сигурност не я оставят дълго сама.

Според мълвата 38-годишният Александър Димитров е пленил красавицата с къща в Сен Тропе, новичко Ферари за 300 бона и тризонет в центъра на София. Любопитното е, чи Николчето от неотдавна се е преместила да живее с гаджето си. Клюкари разнасят, че майката на тв водещата била много доволна от новата връзка на дъщеря си. Известно е, че опитната дама, която всъщност работи като следовател в СДВР, изпълвала с ангажименти всяка минутка от свободното й време, за да не й остава място да мисли за глупости.Така например, родителката въвела строга военна дисциплина в интимния живот на своята някога неопитна щерка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !