Врачка: България е като газирана напитка - отдолу ври

03.01.2014 14:30 | Видян 2754 пъти

Врачка: България е като газирана напитка - отдолу ври

"България е като газирана напитка, като шампанско - отдолу ври. Досега имаше леки земетресения, но очаквам трусове като в Стражица", прогнозира в ефира на Би Ти Ви ясновидката Николета Йорданова, научи bgdnes.bg.

Колежката ѝ Калина Трендафилова, астролог, също я подкрепи: "България е богоизбрана страна. Но въпреки това тази година и нас ще ни сполетят бедствия. Влизаме в катаклизмите. Ще има големи земетресения, вихрушки, наводнения".

На тема Бог обаче двете ясновидки не бяха на едно мнение и се скараха. "Ти знаеш ли какво е Господ", обърна се язвително Николета. "Ако премахнем човешката злоба, ще помогнем на себе си и на държавата", заяви Трендафилова в отговор на Йорданова. След това добави, че хората с трето око виждат ангели, но останалите ги смятат за шизофреници. "Случва се човек да изпусне автобуса, а всъщност ангелите го пазят да не пътува. Това са знаци на съдбата, които трябва да се разчетат", разкрива още Николета Йорданова. Според нейната прогноза през новата година ще продължим да намаляваме като нация, но за сметка на това ще се увеличат осиновяванията.

Астрологът Мира Кунева бе по-оптимистична: "Годината започва с ретроградно движение на Венера, Меркурий и Марс. Зимата не е добра за сключване на бракове. В началото на 2014 г. много бракове ще се преразгледат, тъй като планетите на любовта Марс и Венера стават ретроградни. През септември и октомври обаче ще е време за подем, човечеството може да качи вибрацията си на подем. Това ще бъде хубаво време за сключване на брак, зачеване на деца и започване на бизнес", заяви още Кунева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !