Руска врачка предрече: Няма да има брак за Гришо и Маша

12.12.2013 10:50 | Видян 2537 пъти

Руска врачка предрече: Няма да има брак за Гришо и Маша

Най-одумваната тенис двойка на годината попадна във фокуса от предсказания на победителката в телевизионното руско шоу "Битката на екстрасенсите" Наталия Воротникова, пише Блиц.

"Жалко, че Мария не оцени словенския баскетболист Саша Вуячич. От него щеше да излезе прекрасен съпруг, но съдбата не бе отредила да бъдат заедно. Те са съвсем различни. Шарапова е активна, обича да ходи по купони и да бъде център на внимание. Саша много я ревнуваше. Неговата мечта е да има голямо семейство и съпругата му да е добра домакиня и майка. Маша още не е готова да изпълни тази роля. Тя е твърде енергична, за да си стои у дома. Нуждае се от възхищението на феновете. Тя е като котка, която се разхожда", казва Воротникова.

"Григор е абсолютна противоположност на Вуячич. Егоист, обича славата и затова с Мария си подхождат, но реализират амбициите си по различен начин. Шарапова предпочита много да работи, той се ползва от обаянието си. С Гришо трудно се общува, харесва му да ръководи и има високо самочувствие. Виждам как след година ще започнат проблемите в кариерата му. Има много недоброжелатели около него, но Димитров ще се справи. Ще стане треньор. Ще се ожени след няколко години, но не за Мария, а за жена, по-възрастна от него и с две деца от предишен брак. Шарапова ще се омъжи много по-късно. Кариерата й ще продължи дълго, но на 32 ще има възможност да роди. И ако се реши, детето ще бъде голямата й подкрепа в живота и ще я дари с две внучета", категорична е врачката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Папи Ханс с нов хит и албум

Певецът, който в момента обира точките в Денсинг Старс,...

БНТ почита паметта на Мариана...

В памет на режисьорката Мариана Евстатиева-Биолчева...

Няма коментари към тази новина !