Албена и Максим разделени

08.09.2008 16:45 | Видян 15789 пъти | Гласували 2

Албена и Максим разделени

Албена Денкова и Максим Стависки се разделиха. Двойката са отменили планираната за октомври сватба, преди началото на телевизионното шоу “Ледников период”.

Преди една година в интервю Албена призна, че мечтае за красива сватба с колегата си от фигурното пързаляне. Албена и Максим, които имаха няколко години съвместен живот, планираха да озаконят отношенията си в Москва, но по неизвестна на никого причина, това няма да се случи.

Всички познават двойката Албена Денкова и Максим Стависки, тъй като те неведнъж са заемали първи места в различни състезания. В телевизионното шоу “Ледников период” Албена блесна заедно с Игор Верник. Руските зрители веднага обикнаха сексапилната блондинка и гласуваха активно в нейна подкрепа. Нямаше никакви съмнения, че Илия Авербух ще я покани да участва в шоуто и през новия сезон. Албена пристигна от България заедно с Максим и само най-мързеливите пропуснаха да ги попитат за сватбата. “Никаква сватба няма да има”, в един глас твърдяха двамата като се очудваха на зададения въпрос. Двойката предпочита да не разказва за причините на своята раздяла. Максим вече започна да се възползва от положението си на свободен мъж като открито започна флирт със своята партньорка от “Ледников период” Татяна Арндголц.

Максим и Татяна ежедневно прекарвали по няколко часа заедно. Двамата очевидно изкарват много приятно срещите им, макар и те да са в залата, а не на разни романтични местенца. Това е така заради необходимостта Татяна да тренира усилено, за да се представи добре на леда.

Арндголц и Стависки бяха представени един на друг в последния момент. Преди това тя тренираше с Алексей Ягудин, но по някакви свои съображения Илия Авербух реши, че Алексей ще изглежда по-добре ако танцува със звездата от сериала „Принцесата на цирка“ Валерия Ланская, а Таня с новия участник в телевизионното шоу – Максим Ставикси. Максим видимо се зарадвал на това развитие на нещата. На една от последните тернировки е било забелязано че отношенията между двамата са надхвърлили чисто професионалните. Максим проявявал интерес към Татяна и извън пределите на леденото поле. По време на почивката Максим е легнал в коленете на Таня и нежно я е прегърнал. В тази позиция те останали доста дълго. След тренировката Таня и Максим си тръгнали заедно с една кола.

 

Видеоклип с Максим Стависки и новата му изгора Татяна Арндголц може да видите ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !