Георги Христов и продуцента Андрей хапнаха ориенталска кухня

11.12.2013 14:50 | Видян 2926 пъти

Георги Христов и продуцента Андрей хапнаха ориенталска кухня

Като типична холивудска звезда Георги Христов се появи с три часа закъснение на откриването на луксозния турски ресторант Ориент Хаус в кв. Драгалевци. Той бе в компанията на продуцента Андрей. Двамата дойдоха веднага след края на лайфа на "Музикална академия" и се скриха във ВИП залата, специално подготвена за тях.

Сред останалите звезди, присъствали на откриването, бяха изпълнителите от поп и фолк жанра Володя Стоянов, Теодора, Жоро, Анита, Искрен Пецов, Анастасия, Тайра и Далия. Красота сипеха носителките на титлите Мисис България Йрдана Димитрова, Галина Недялкова, Галена Димова, плеймейтката Ирина Рашева, моделите Анна-Мария и шоколадовите Надежда Шопова и Синтия Котис.

За доброто настроение на гостите се грижеше ориенталски бенд и танцьорка на бели денс. Водещата Нина-Никол Хамилтън зарадва гостите с томбола с награди - ваучери за Ориент Хаус и официални прически от салони Ейнджъл Бюти и Спа, както и ексурзия до Истанбул. Облечени като героини от приказките, красиви модели посрещаха гостите с чаша шампанско.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !