Георги Христов - булимик?

26.11.2013 16:15 | Видян 2721 пъти

Георги Христов - булимик?

След двугодишно мълчание един от най-талантливите ни изпълнители – Георги Христов се завърна на сцената, но освен с изключителния си глас, той втрещил публиката и с вида си. Георги Христов, достави истинска наслада на публиката край морето с уникалните си изпълнения, но я и изуми с външния си вид. И тутакси сред феновете тръгна мълвата, че певецът гасне като восъчна свещ.

Звездата на българската естрадна сцена Георги Христов е отслабнал до неузнаваемост, изглежда страховито блед и изпит, а по лицето му избиват издайнически ситни капчици пот. Обкръжението на Христов е доста притеснено за здравословното му състояние, научи skandalno.net, и е очевадно, че има защо… Певецът винаги е бил вманиячен на тема диети и перфектен външен вид, но явно този му стремеж му е изиграл лоша шега.

Освен, че е заприличал на чироз и без друго сприхавият и опърничев вокал, съвсем е изпушил и е станал свръх заядлив и буквално нетърпим за околните. Заради георги христовбезумните диети, на които се подлагал, Георги Христов вече не може да се храни нормално, защото тялото му отказва и той повръща всичко, което погълне. Състоянието му е по-известно в медицината като булимия и е може би най-разпространеното в артистичните среди.

Близките на певеца са много притеснени за него, защото знаят, че Жоро винаги е държал на безупречната си форма и здравославния си начин на живот. Но сега нещата са излезли извън контрол. Георги Христов не е имал публична изява от 2009 г, когато се състоя неговият концерт в зала НДК. Сега му предстои да издаде нов албум, който се очаква и да промотира промотира по време на концертите си. Но звездата отложи тези свои анганжименти под предлог, че президентската кампания ще отвлече вниманието на аудиторията му. Жалко е, че един невероятен талант като българския Джордж Майкъл вреди до такава степен на здравето си заради суета, тревожат се негови близки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !