Жоро Христов избяга заради Веско Маринов

04.12.2013 10:40 | Видян 2595 пъти

Жоро Христов избяга заради Веско Маринов

Георги Христов избяга от вчерашния жив ефир на "Музикална академия" заради Веско Маринова, разузна Блиц.

Членът на журито предпочете да участва в Коледния концерт на барда от Полски Тръмбеш, отколкото да отсъди, че Етиен Леви трябва да напусне риалитито и то навръх Ханука. Веселин Маринов представи последния си диск "Носталгия" на традиционния си Коледен концерт. В пълната зала 1 на НДК звучаха шлагери от репертоара на Емил Димитров, Георги Минчев, Мими Иванова, Тангра, Леа Иванова, група Импулс, Росица Кирилова и Георги Христов по музика на композиторите Тончо Русев, Борис Карадимчев и текстове на поетите Евтим Евтимов, Павел Матев,Александър Петров.

"Това е един мой жест, една нескрита благородна завист към моите колеги, които са имали възможност да работят във времена, в които българската популярна песен е била изведена на пиедестал - като начин на възпитание, на популяризиране на българския език, и с тъга от това, че моите песни и на моите колеги не се излъчват по радиата, по телевизиите", заяви Маринов. Още преди концерта той подчерта, че този път изявата няма да е специално подчинена на коледна тематика.

300 души са се погрижили събитието да бъде изпипано до най-малкия детайл. Самият Веселин Маринов държи да бъде в постоянен контакт с всеки от екипа си, за да е сигурен, че всичко ще бъде наред. Близо 100 артисти участваха в спектакъла, сред които и танцьори от ансамбъла Филип Кутев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !