Никол Кидман се превърна в истинска принцеса

13.11.2013 13:15 | Видян 1726 пъти

Никол Кидман се превърна в истинска принцеса

Валери Божинов не излиза от медийното внимание, като често е хулен и подиграван. Най-вече заради проблемите на терена и в личния си живот. Единственото, което със сигурност желае най-много, е да изчисти името си и да възроди кариерата си, за да може да помогне на децата си и да бъде онзи, с когото те ще се гордеят. В интервю за сп. Story той признава, че след раздялата си с Николета Лозанова животът му е намерил повече смисъл.

"На мен ми се случиха доста лоши неща, които никога не съм очаквал, че ще преживея. Донякъде се радвам, че ми се случи тази промяна, защото ще ме направи по-разумен. Научих толкова много нови неща за себе си, за другите. На хората, които злорадстват, ще им кажа само, че ще се боря и ще си възвърна онова, което загубих. Прекрасно е, че сега имам повече време за себе си, отделям повече време за комфорта си. Днес решавам например, че ще отида до Велинград - паля колата и отивам. Решавам, че в друг ден ще си направя например кола маска, педикюр, маникюр, почистване на лицето, ще се подстрижа", казва Божинов.

Той е категоричен, че е простил на всички, които са го наранили.

"Допускал съм много грешки и сигурно съм най-големият виновник. Ако трябва да се сърдя на някого, това съм аз. Най-големият грешник съм. Не вярвам в съдбата, всичко си правим сами. Няма да се оправдавам, но единствено и само аз мога да изляза от тази ситуация, като променя доста неща. Да се отдам само на себе си и да се поправя. И да тръгна на чисто. В личен и в професионален план", признава футболистът.

За личния си живот казва, че е можел да бъде и по-добър, но не съжалява. Но и вече не е толкова наивен на тема "семейство".

"Една връзка провалена, втора провалена... Не може само да правиш неща, които се развалят. Човек създава деца, грижи се за тях, защото вярва, че с тях и жената до себе си прави семейство. Всеки човек вярва, че ще срещне перфектната жена, перфектния мъж. Но аз вече трудно вярвам на тези неща. Заради това съм се отдал само на кариерата си. Всеки говори, че аз съм плейбой – жените ме харесвали, аз съм ги харесвал, ей такива неща, но това е нормално. Не съм готов за сериозни отношения. Разочарован съм не от жените, а от връзките, които съм имал. Може би и те са разочаровани", признава Валери.


Източник: Dnes.bg

Снимка: Harper's Bazaar

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !