Никол Кидман плени германците

19.07.2013 18:00 | Видян 2321 пъти

Никол Кидман плени германците

Най-известната австралийка в Холивуд Никол Кидман вдъхнови с хубостта си германците. Тя показва своята царствена визия на две различни корици в августовския брой на списание Vogue, Германия,пише dnes.bg.

Никол е снимана от двама топ фотографи – Патрик Демаршелие и Камила Акранс, като и двата кадъра за кориците са в близък план и акцентират върху нежните черти на звездата. За черно-бялата корица, 46-годишната актриса носи блуза на Rodarte и шапка на Yohji Yamamoto.

На втората корица Кидман държи в устата си фина брошка на миниатюрен лебед и прилича досущ на княгинята на Монако Грейс Кели, в чиято роля се превъплъти наскоро.

И за двете сесии в изданието знаменитата актриса носи дрехи висша мода, подписани от дизайнери като Ralph Lauren, Alexander McQueen, Chanel, Haider Ackermann, Prada, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Valentino, Burberry и др.

Главната редакторка на немския Vogue Кристиане Арп казва за зашеметяващата актриса следното: „Очаровани сме от нея. За нас е подарък, че тя даде толкова много от времето си и показа своя професионализъм за сесиите в списанието. Тя е достъпен, но задълбочен човек."

Арп добавя: „Успехът не е развалил Никол, а напротив – тя има глад за нови изживявания." Носителката на „Оскар" изглежда ту съзерцателна, ту романтична, ту е жена вамп, ту е съвсем естествена на кадрите за изданието.

Снимка: сп. Vogue

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !