Никол Кидман: Том Круз не беше най-голямата ми любов

31.10.2013 15:00 | Видян 2310 пъти

Никол Кидман: Том Круз не беше най-голямата ми любов

Никол Кидман е зашеметяваща и елегантна дама на корицата на списание Vanity Fair (декември 2013). Кадрите са дело на топ фотографа Патрик Демаршелие. Класната сесия на актрисата е провокирана от нейната последна роля в киното, а именно във филма „Grace of Monaco", където 46-годишната Никол влиза в кожата на покойната принцеса на Монако - Грейс Кели. Световната премиера на дългоочакваната лента все още е далеч - чак през март 2014-а, но тя вече я подгрява в няколко списания.

В другата си нова сесия, за рекламната кампания на Jimmy Choo, Кидман напомня повече на младата Бриджит Бардо. Без значение коя руса икона от 60-те години имитира във всички случаи австралийската звезда изглежда блестящо и демонстрира големия си артистичен талант.

А ето и няколко акцента от интервюто с нея, в което тя коментира брака си с Том Круз, с когото се разведе преди повече от десетилетие:

За брака си с Том:


"Бях толкова млада. И знаете ли, с цялото ми уважение към това, което имах с Том, аз срещнах голямата любов след него в лицето на настоящия ми съпруг. Наистина не знаех дали това изобщо ще ми се случи. Исках го, но не желаех да скачам от една връзка в друга. Имах много време да бъда сама след развода с Том, което беше хубаво, защото бях дете, като сключих брак с Том, и имах нужда да порасна."

За това, че е била част от т.нар. „холивудска двойка":

"Има нещо относно този вид съществуване, което може да те извади от този изкуствено надут балон. Това е, когато двама души се фокусират един върху друг – опияняващо е чувството да знаеш, че има само един човек на света, който минава през абсолютно същото като теб. Това много сближава и в някои случаи е доста романтично като усещане. Сигурна съм, че това е нещото, което има между Брад и Анджелина. Те се разбират перфектно, защото и двамата са страшно популярни. Лично аз избрах славата да спре да доминира толкова много в живота ми. Затова съм щастлива, че срещнах мъж, който ме попита: "Готова ли се да се преместиш с мен в Тенеси?". Отговорих му на мига: „О, нямам търпение да го направя!"."

За времето си далеч от Холивуд (тя живее в Нешвил заради съпруга си, който е кънтри певец):

"Бизнес страната на Холивуд не ми допада. Има много неща в Холивуд, от които човек просто трябва да се откаже, ако иска да има семейство. Можеш да имаш определена кариера, но не можеш да живееш в Холивуд, когато абсолютно всичко се върти около бизнеса. Това не беше моят избор за живот. Предпочитам да се въртя около нечия друга кариера и от време на време да обръщам внимание на моята. Това е моят начин да се отдръпна от славата, в която не открих това, което търсех.

За раждането на двете си деца от настоящия си съпруг Кийт Ърбан:

"Това ни направи истинско семейство и ни даде тази особена спойка. Винаги ще се боря между това да давам цялата си любов на съпруга ми и дъщерите ни и да намирам време и за своите артистични нужди. Ние сме много, много сплотено и спокойно семейство. С Кийт открихме много неща един в друг и излекувахме душите си."

За най-нещастния период в живота си:


„Докато снимах филма „Часовете" (за тази роля тя спечели „Оскар") и в същото време бях в развод с Том. Знаете ли, че точно ролята на Вирджиния Улф ме накара да разбера, че трябва да продължа напред. Сцената със самоубийството на Улф, когато тя пълни джобовете си с камъни и се потапя във водите на река Оуз, ме накара да осъзная, че аз бих избрала живота и че няма да се дам на депресията."

Източник: Dnes.bg

Снимка: сп. Vanity Fair

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !