Антонио Бандерас е новото лице на I Can Too

06.11.2013 12:00 | Видян 1571 пъти

Антонио Бандерас е новото лице на I Can Too

Актьорът Антонио Бандерас се снима с тениска I Can Too в знак на съпричастност към децата със специални нужди в България.

Холивудската звезда научава за I Can To по време на снимките на мегапродукцията „Непобедимите 3“ в България. Актрисата Диана Любенова и продуцентът Лес Уелдън – лица и поддръжници на I Can Too - разказват на Бандерас историята на И АЗ МОГА и за това как всичко е започнало само от една смела идея. Това го вдъхновяват да стане част от каузата, в която всеки помага с това, което МОЖЕ най-добре.

Въпреки натоварената си програма, Антонио Бандерас отделя време и за мисията на И АЗ МОГА и се включва в инициативата: „С тениска I Can Too – носиш Надежда“.
По този начин актьорът ни напомня, че навсякъде по света децата имат нужда от еднo и също -  грижа и любов.

Чрез личния си пример Бандерас показва, че съпричастността е най-големият посланик на доброто в целия свят. Така той отправя послание към всички нас – от политиците и институциите до всеки човек, без значение от социалния му и финансов статус, че истинските герои са тези, които се грижат за по-слабите.  

I Can Too помага на над 250 деца със специални нужди и техните семейства. Организацията подкрепя два съществуващи цетъра за тези деца, а през 2008 помага за откриването (за пет месеца изцяло с нефинансови дарения) на детски терапевтичен център в София.
I Can Too продължава работата си по създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив, който ще бъде завършен през 2014.

Безвъзмездната помощ на известните личности и артисти, на бизнеса и на много доброволци по целия свят, на правителствени и неправителствени организации, както и нефинансовата подкрепа на българската дипломатическа мисия в САЩ, прави I Can Too една от най-популярните организации в България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !