Антонио Бандерас в София само за ден

04.09.2013 12:00 | Видян 2062 пъти

Антонио Бандерас в София само за ден

Два месеца след като си тръгна от страната ни, Антонио Бандерас пак пристигна в София, за да се включи в снимките на "Непобедимите 3". Той кацна в нощта срещу вторник около 12 ч. Въпреки късния час излезе от ВИП терминала усмихнат и размени няколко думи със събралите се да го чакат отпред хора, пише 24 часа.

Той обясни, че пристига от Барселона, където снимал реклама за свой парфюм. Звездата от "Десперадо" и "Маската на Зоро" каза още, че ще остане у нас за около 24 часа, но пак ще се върне.

За разлика от колегите си Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм и Арнолд Шварценегер Бандерас не е играл в предишните две части на екшъна. За неговата роля във филма не се знае много, освен че героят му се казва Матадор.

Според някои западни медии сюжетът в "Непобедимите 3" ще се върти този път около Конрад Стоунбанкс. Така се казва героят на Мел Гибсън, който се очаква скоро също да пристигне в България.

Стоунбанкс е бил част от групата на "Непобедимите", докато самият Барни Рос (Сталоун) не го убива. Всички го мислят за мъртъв, но сега героят на Мел Гибсън си е поставил за цел да унищожи бившите си колеги. Барни е решен да влее и свежа кръв в групата си, затова взема нови хора в "Непобедимите".

Не се знае обаче дали Бандерас ще е от лошите, или от добрите. Последно актьорът беше в България, за да снима филма си "Аутомата". Той си тръгна от София на 24 юни и обеща, че пак ще се върне.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !