Гледаме и Антонио Бандерас в "Непобедимите 3"

12.08.2013 10:45 | Видян 2797 пъти

Гледаме и Антонио Бандерас в

Антонио Бандерас отново ще посети страната ни, но това ще стане най-вероятно през втората половина на месец септември, пише dir.bg.

Звездата от "Десперадо" е най-прясното попълнение в каста на холивудската продукция "Непобедимите 3", пише Монитор. Влизането на Бандерас в екипа на екшъна бе потвърдено в личната страница на Сталоун в Twitter. "Радвам се, че ще работя отново с Антонио. Освен че е изключителен актьор, той е от малкото останали джентълмени", написа в социалната мрежа екшън героят.

Той харесва испанеца още от 1995 г., когато заедно играха в лентата "Атентатори". Според говорител на звездата от "Маската на Зоро", актьорът все още не е подписал договора си за участие, но наистина има предложение, което най-вероятно ще приеме.

Другото име, за което официално се разбра, че ще видим в "Непобедимите 3", е Мел Гибсън.

Преди седмица стана ясно, че Брус Уилис отпада от "Непобедимите 3", защото със Сталоун не са се разбрали за хонорара на звездата от "Умирай трудно". "Алчност и мързел ­ начин да си съсипеш сам кариерата" - коментира Сталоун. Веднага след това обяви, че мястото на Брус се заема от Харисън Форд.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !