Валя Войкова съгрешила с приятел на мъжа си

16.08.2013 09:15 | Видян 6710 пъти

Валя Войкова съгрешила с приятел на мъжа си

Любовният триъгълник на журналистката Валентина Войкова, мъжа ѝ Пламен и джаз певицата Хилда Казасян се оказа четириъгълник. Сюжетът се заплете още повече с появата на нов грозен слух в телевизионните среди. А той гласи, че Валя не е никаква жертва, а инициатор на разпада на 20-годишния си брак, тъй като първа изневерила на мъжа си. Войкова съгрешила не с кого да е, а с негов близък приятел, пише Галерия.

Не е за вярване, но Валя се оказа далеч по-различна от образа си на предана и любяща съпруга с професионални амбиции. Клюката, според която едно от най-красивите лица в родния ефир се е поддало на греха, засега остава непотвърдена. Съвсем предвидимо никоя от засегнатите страни не се осмелява да коментира темата.

Миналата седмица обаче уж невероятният слух, че джаз певицата Хилда Казасян се е залюбила с бившия мъж на водещата от ТВ 7 Пламен Иванов се оказа самата истина. Така че, нищо чудно скоро потвърждение да намери и продължението на историята.

А според нея Хилда не е откраднала мъжа на Валя Войкова. Журналистката пожелала да сложи край на връзката със съпруга си Пламен Иванов, и то доста преди джаз певицата да се появи на сцената.
Бизнесменът, който върти култовия ресторант "Коне в почивка", и новата владетелка на сърцето му вече не крият връзката си. Те са заедно от почти година и даже са обединили бизнес уменията си. Имали проект в Созопол, а в София открили в съдружие нов ресторант.

Пламен и Хилда не пазят в тайна любовта си, но избягват и да я коментират. Тема табу е също историята за началото на взаимоотношенията им, както и подробностите за края на брака на Пламен с Валя Войкова. В светските среди веднага се заговори, че това не е поза от тяхна страна. Деликатността им била присъща. И преди да се оплетат в чувствата си, нито един от тримата не е желаел да излага на показ личния си живот.

Освен това Пламен бил истински джентълмен и не искал да постави в неловко положение или да обиди с болезнени разкрития майката на 19-годишния си син. Вероятно затова бизнесменът предпочита мълчаливо да приеме ролята на мъжа, изоставил семейството си заради друга жена, предполагат в светските среди.

Столични клюкари обаче не му позволиха да свикне с тази без съмнение неуютна ситуация и разкриха една друга, по-различна версия за развода му. Някои даже се осмелиха да я щрихират в интернет форуми, след като пресата разкри миналата седмица, че бившият мъж на Войкова Пламен се е залюбил с Хилда Казасян.

Историята датира от преди две години. Учудващо, че толкова дълго време главните герои успяха да скрият обратите в личния си живот. Според клюката, без да иска, Валя се влюбила в близък приятел на мъжа си. Опитала се да не се поддава на емоциите си и някак да ги превъзмогне, за да не поставя в риск 20-годишния си брак. Уви, не ѝ се получило.

Когато съпругът на топ журналистката научил, че жена му таи чувства към негов другар, бил просто съкрушен. Бизнесменът страдал неутешимо, но нямало какво да се направи – и такива неприятни и нечестни неща предлага животът.

Пламен и Валя се разделили, но предпочели да не прибързват с оповестяването на разлъката си. И преди бракът им е бил подложен на изпитания а е оцелял цели 20 години. Като нищо ще устои и на това. Уви, този път препятствието се оказало непреодолимо. Всичко, което свързвало Пламен и Валя като емоция, вече се било изпарило.

Войкова поела по своя път. Съсредоточила се върху работата си по новинарските емисии на News 7 и по новия проект на ТВ 7. Войкова ще покаже и актьорски талант в сериал на Евтим Милошев и Любен Дилов-син. Не е ясно дали сега, когато вече е официално разведена,Валя продължава да се носи на крилете на любовта, заради която загърби 20-годишен брак. Както винаги, Войкова старателно пази в тайна личния си живот. Същото се опитва да прави и бащата на сина ѝ.

Пламен също преживял тежко развода си. Обаче съвсем скоро съдбата му пратила нова, още по-силна и любов. Хилда Казасян се оказала негова сродна душа, сякаш били родени един за друг. Били толкова щастливи заедно, че дори техните близки приятели трудно биха могли да си ги представят поотделно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !