Надя на Андрей в БГ сериал

11.08.2013 09:01 | Видян 1858 пъти

Надя на Андрей в БГ сериал

Половинката на Андрей от ''Сблъсък'' ще изтупа дипломата си по актьорско майсторство и ще се заема със снимките около нов сериал по TV7. Бившата възпитаничка на Стефан Данаилов ще влезе в ролята на трофейна съпруга, пише Lifestyle.bg.

Драмата ще се развихри около войната между две телевизии, а работното заглавие на сагата е ''Осем дни в седмицата''. Надя ще бъде одухотворен аксесоар в имиджа на медиен магнат. Във филмът по сценарий на Любен Дилов-син, Надя Иванова ще направи своеобразен дебют в различна роля от тази на водещ.

От години името на хубавицата от Карлово се свързва с работата ѝ в предаването ''Елит'' по БНТ и с афинитета ѝ към продуценти като Георги Тонев. През последните месеци Надя работи зад кадър в предаванията ''Вип брадър'' и ''Къртицата'', като последното рестартира връзката ѝ с Андрей.

В иновативния роден проект снимат още новинарката на News7 Валя Войкова и светската репортерка на TV7 Уляна Чан. Фабулата ще се разгръща чрез микс от риалити и киноразказ, а режисьор на първите четири епизода е Зорница София.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Няма коментари към тази новина !