Миски и Къртицата откриха клуб в родното Сен Тропе

09.07.2013 15:00 | Видян 4361 пъти | Гласували 1

Миски и Къртицата откриха клуб в родното Сен Тропе

Комплекс Hacienda Beach-Лозенец наложи нов стил и класа в нощния живот край морето. През цялото Лято 2013 на плажа, в клубът и в ресторант "Моабет" предстоят много арт-прояви, концерти, фестивали и спортни състезания. В комплексът отново звучи само актуална и съвременна музика, а началото на морската фиеста бе дадено с голям концерт на родната поп звезда Васил Найденов.

Любимецът на поколения българи пя повече от два часа и половина и вдигна на крака повечето гости дошли да се забавляват в родното Сен Тропе. Куп популярни личности уважиха партито край морето, а сред тях се откроиха тв продуцент и водещ Андрей Арнаудов заедно с приятелката си Надя Иванова, актьора от "Под прикритие" Кирил Ефремов в компанията на съпругата си, Мис България 2012 Габриела Василева, Мис България 2011 Ваня Пенева и автомобилния състезател Георги Танев.  

В Hacienda Beach на Лозенец се забавляваха още екс-министъра на икономиката Трайчо Трайков, дъщерята на тв водещ Митко Цонев-Деси, кметът на Община Царево Георги Лапчев, известни предприемачи и представители на бизнес-средите.  През цялото лято Hacienda Beach-Лозенец ще дава сцена на българските музиканти. Предстоят участия на Орлин Павлов, Любо Киров, група "Сигнал", Орлин Горанов, Миленита и много други изпълнители.

На 30 юли в Hacienda Beach-Лозенец концерт ще изнесе световноизвестния фадо певец Антонио Замбужо. Антонио пее фадо с невероятен финес, бразилски повей и с дълбочината на канте алентежано. Това е неговият начин и той така различен от познатите ни фадо гласове и така красив. Не случайно казват за него "когато го слушаме още и още, гласът му омагьосва и ни кара да плачем". Изложбите също ще са част от активния арт живот в новия кимплекс.

В момента в заведението свои платна е изложил Стефан Божков, а известния български творец Кольо Карамфилов ще изгради специална арт инсталация, която ще е подарък за жителите и гостите на Лозенец. Откриването на новия ресторант "Моабет" също бе част от парти уикенда в Лознец. Уникалната панорамна гледка към морето и изтънченото меню превръщат заведението в новия хит по Южното Черноморие. А към него вече работи и първата в България Узарница, където може да пробвате над 20 вида узо.

Още преди два месеца в черноморското селище Лозенец, около плажа Hacienda Beach бе дадено началото и на кампания за залесяване с цел да бъде запазена уникалната природа в района. Инициаторите на събитието г-н Димитър Тодоранов-собственик на Hacienda Beach и кметът на Община Царево г-н Георги Лапчев, засадиха първите 6 дръвчета с фиданки явор, а предстои да бъдат посадени още 35 дървета.

Работещите на Hacienda поемат грижата за фиданките. "Всички помнят какъв беше плажът преди тотално да го обновим. Вложихме доста усилия и средства, за да възстановим и запазим българската природа. Освен това се стремим да даваме и работни места на хората в региона", заяви г-н Тодоранов, който е сигурен, че инициативата тепърва ще намери още последователи от Лозенец.

През целия летен сезон посетителите на Hacienda Beach ще бъдат посрещани от най-новото автомобилно бижу Opel Adam. Предназначен за модерните и търсещи да изразят своята индивидуалност хора, Adam очарова с оригиналния си стил и способност за уникалност.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !