Синът на Апостол Карамитев звезда в бг сериал

14.08.2013 10:30 | Видян 3485 пъти

Синът на Апостол Карамитев звезда в бг сериал

Синът на Апостол Карамитев ще играе в нов сериал на TV7, който ще се казва "Знакът на българина". Поредицата ще бъде в стила на "Шифърът на Леонардо" на Дан Браун и ще вплете в един мистериозен сюжет илюминати, масони, Ватикана, ЦРУ и дори Ал Кайда. Ролята на Момчил Карамитев ще бъде на професор по религиозна семиотика - също като на героя на Том Ханкс в екранизациите на хитовите романи, пише vsekiden.com.

Във филма ще играе и Виолета Марковска. В търсене на знака тя ще се конкурира с политически лидер, фанатизиран терорист, руски олигарх, висш масон, агент на ЦРУ и посветен в тайните на езотериката илюминат. Неочаквани обрати в преследване на мисията им ще ги изправят пред съдбовни избори.

Това ще е завръщане на Момчил в българското кино след 2008 година, когато участва във игралния филм "Вътрешен глас" на Милена Андонова.

Синът на Любимец 13 работи и живее в Ню Йорк, където се снима най-вече с епизодични роли в американски сериали. Последното му участие е в кримата "Кости". Снимал е няколко филма с Клинт Истууд, бил е асистент-режисьор и на големия Мартин Скорсезе.

Снимка: vsekiden.com
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !