Гена Трайкова копнее за бебе

08.07.2013 15:30 | Видян 3063 пъти

Гена Трайкова копнее за бебе

С изумруденосини очи и дълга като на русалка руса коса водещата на новините Гена Трайкова изглежда ангелоподобна от екрана на Би Ти Ви. Но, уви, недостъпна. Или поне за такава я обяви столично списание, като я нареди на второ място на най-недостъпните жени в България. Първенец в листата по недостъпност бе певицата Мария Илиева. Второто място по хигиеничност в иначе ширещото се безразборно интимно общуване на известните хубавици с противоположния пол зае Гена, пише България днес.

Недостъпна ли е всъщност тв водещата? През годините името й бе свързвано с екранната ѝ половинка Венелин Петков. Двамата всъщност изживяха бурна любов под един покрив, която продължи близо 7 години. Според техни колеги от Би Ти Ви двойката дори заговорила за брак.

Малко след раздялата им, която през първите месеци се отрази пагубно на Венелин, публично достояние стана връзката й с музиканта Лъчо от бандата "Хиподил". Докато Гена пърхаше щастлива, поразена от крилете на любовта, Петков запълваше празнотата, която русокосата красавица остави в битието му, с чашката. Злите езици на колегите им веднага заговориха, че на финала на връзката си с Венелин Гена го е дублирала с Лъчо. Дали е така, никой не знае със сигурност.

"Всяка вечер след емисия Лъчо я чака на паркинга на телевизията и Гена скача в колата му, усмихната до уши", разказваха нейни колеги. Според тях повод за раздялата им била майката на тв водещия. Въпреки че живеела в Стара Загора, тя не спирала да се меси в отношенията между младите. Деспотичната родителка постоянно ковяла сина си срещу любовта на живота му. Поводът - недостойното й потекло.

Бащата на Гена по професия е шофьор и дълги години бе Швейк в едноименната кръчма, разположена на столичния бул. "Витоша". Синеокият шегаджия всяка вечер се обличаше в костюма на прочутия герой на Хашек и приканваше гостите и случайните минувачи към веселие в заведението, като им предлагаше наздравица с чаша бира в ръка. Таткото на Гена по цели нощи обикаляше между масите и разтоварваше клиентите с остроумни шегички.

Майката на Гена пък е дългогодишен чиновник в банка, което се струвало незадоволително ниво спрямо претенциите на майката на Венелин. "Не я харесвам, ти заслужаваш нещо по-добро", не спирала да повтаря майката на новинаря. И на финала го разделила с Гена.

Въпреки тягостта след провала на връзката им двамата не си позволили обиди, хули и размяна на вини. Дори напротив. Общуването им станало по-леко и продължили да спазват добрия колегиален тон на работното си място. След няколко години Гена обаче сложи край и на връзката си с Лъчо. Новината обаче оповести самият той. Гена за пореден път запази достойно мълчание относно личния си живот. Така направи и с края на отношенията си с Венелин Петков. Въпреки че години след това заради екранната им близост от ефира на Би Ти Ви жълтите издания продължиха да ги свързват.

Точка на клюката "заедно или разделени" пръв сложи Венелин Петков на пищен светски бал в "Шератон". Той се появи преди 2 години пред обективите на тв и фотокамерите, кавалерски хванал под ръка далеч по-млада от него брюнетка. Желаният и популярен ерген умишлено демонстрираше близостта си с нея, сякаш за да натърти пред папараците - ето, вече нямам нищо общо с Гена.

Преди време името на Гена бе забъркано и със сина на журналистката Валерия Велева. Тогава потърсена за коментар, Гена за пореден път отказа да говори за личния си живот. Наскоро името ѝ бе замесено в любовен триъгълник с колегата й Петър Нанев. Репортерът, който е с 10-ина години по-млад от 35-годишната Гена, се ожени миналата година за ученическата си любов. Кратък репортаж от сватбената церемония на влюбената двойка дори бе излъчен в новинарската емисия на Би Ти Ви. "Че са близки двамата, близки са - ядат заедно, смеят се, пият чай, кафе, но дали са интимни, не е ясно", казват техни колеги.

Единственият коментар на Гена по темата бил пред друга телевизионерка: "Младостта ми мина в упорита работа в Би Ти Ви. Колежките на моята възраст вече дундуркат бебета и на мен ми се ще". Иначе Гена навлиза смело в професията още като първокурсничка във факултета по журналистика към Софийския университет. Тя репортерства по социални тематики в Нова телевизия, а след кастинг през 2000 година попада в Би Ти Ви още от прохождането на медията. Зад гърба си вече има няколко престижни награди, сред които  специалната награда на конкурса за журналистика "Робер Шуман" за филма ѝ "Найлонов апокалипсис".

И през всичките тези години въпреки постоянното ѝ присъствие от екрана Гена Трайкова всъщност мълчи. Наистина се държи като недостъпна. В мрежата, в пожълтелите вестникарски архиви и по остарелите гланцирани страници на списанията няма нито едно нейно "интимно" интервю. Поведението ѝ на "ледена кралица" относно личния ѝ живот наистина ѝ дава право да бъде достойно провъзгласена за недостъпна красавица. Малцина от известните като нея са устояли на суетата на медийния шум. А красотата ѝ - ангелоподобна, също е безспорна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !