И Гена Трайкова със счупен глезен, но вече ѝ минава

04.04.2013 14:15 | Видян 2817 пъти

И Гена Трайкова със счупен глезен, но вече ѝ минава

Още една водеща на Би Ти Ви - Гена Трайкова, е със счупен крак. За разлика от Ани Салич обаче тя ходи на работа всеки ден и чете новините на малкия екран. Затова почти никой освен близките и колегите не е разбрал за травмата, пише 24 часа.

"Нищо особено не се е случило. Какво да разказвам, няма никакъв смисъл да занимавам хората с крака си", каза Трайкова, която бе заснета от в. "България днес" с патерици. И тя като колежката си Салич чупи глезен, но при нея травмата е доста по-лека.

Глезенът на Салич е толкова натрошен, че с операция поставят пластина и 7 златни пирона. През първите седмици е невъзможно дори да стане от леглото.

Трайкова си счупва глезена първа. Преди 2 месеца, когато още има сняг, тя пада. Засегната е малка костица отстрани на крака, заради което лекарите го закрепват неподвижно с олекотен гипс.

Съвсем скоро тя го е махнала и глезенът се придържа само от шина. Не стъпва изобщо на него и ходи с патерици. До работата я карат с кола.

След около седмица Трайкова очаква да започне рехабилитацията и раздвижването на крайника.

Това не е първото счупване на новинарката, която е и продуцент в "Би Ти Ви Репортерите", пише още 24 часа.

Преди време тя беше счупила ръката си. Тогава пак идваше на работа, а когато четеше новини, дискретно поставяше ръката си под бюрото, за да не се набива гипсът в очите на зрителите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !