Най-богатият депутат избяга: Подслушват ме 100%

08.04.2013 09:45 | Видян 2202 пъти

Най-богатият депутат избяга: Подслушват ме 100%

„Напуснах България, защото не искам да подлагам на риск живота на децата си, тъй като имам информация, че те са застрашени. Сега осигурявам нотариално съхранението на данни, с които ще имам солидна застраховка, аз и моето семейство. Не искам да ми се случи това, което се случи напоследък на други деца”, каза по Канал 3 бившият депутат Емил Димитров. Напомняме, че той беше мажоритарно избран от ГЕРБ в София – област, смятан е за властелин на Етрополе и Слънчев бряг. В неговите ловни стопанства ловуват експрезидентът и експремиерът.

Семейните му фирми държат търговия с цигари, хотели и други бизнеси. Скандално нашумя с придобиването на апетитен имот за милиони в жк Стрелбище с фалшив подпис на Бойко Борисов, за което се водеше дело между компания от неговия кръг и Столичната община.

„Много преди номинациите на ГЕРБ събрах актива и пред тях казах, че се отказвам от участие. Убедих се, че политиката е изключително мръсен спорт, затова не искам да участвам. Срещу мен се води активно мероприятие. Не мога да посоча кой го е поръчал, защото нямам доказателства. Но всички партии на статуквото ужасно се уплашиха да няма обявен политически проект на протестиращите и се помъчиха да ги разбият. След като социолозите дадоха 14-15% на една партия на протеста, това би нарушило комфорта на политиците, които ще влязат в парламента. Това е и една от причините за заговора срещу мен.

Още октомври месец аз предупредих Борисов, че ако се явим на избори, където решенията ще се вземат от Цветанов и Фидосова, аз си тръгвам. Последно се чух с Бойко Борисов, когато се появи компроматът срещу мен за конфликт на интереси, за да му благодаря. Каквото съм имал към премиера, съм му го казал на четири очи.

Обвиняват ме за Закона за лова, нещо, с което ужасно се гордея, защото българския ловец може свободно да се сдружава. Второто, за което ме обвиняват, е Закона за здравето в частта му за тютюнопушенето.
Гордея се с това, че аз предложих да се въведат помещения за пушачи и непушачи. Нека съдът да каже дали има конфликт на интереси или не. Напуснах България, защото не искам да подлагам на риск живота на децата си, тъй като имам информация, че те са застрашени.

След няколко дни ще се върна в България, защото не мисля да ставам имигрант, но се страхувам за живота на децата си и не искам на тях да им се случи това, което се е случило скоро на други деца. 100% телефонът ми се подслушва, но аз не се крия.”, каза още Димитров. В момента името на олигарха – политик се цитира най-често около движението Орлов мост, оглавено от най-близкия му прител Христо Стоичков. Подозира се, че макар да го играе опозиционно, то е създадено за подкрепа на ГЕРБ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !