Азис зарадва фенки с гола фотосесия

30.01.2013 12:45 | Видян 4045 пъти

Азис зарадва фенки с гола фотосесия

Азис реши да зарадва представителките на нежния пол с нова атрактивна фотосесия, която го показва в съвсем различна светлина. В кадрите звездата на Diapason Records демонстрира изящна усмивка и  перфектно изваяно тяло.

Кралят на попфолка заяви, че тези снимки са подарък за всички момичета и жени, които са негови фенове. "Направих го само за тях и мнението на останалите не ме вълнува. Те са единствено и само за дамите, които открито харесват музиката ми!", категоричен е хитовият изпълнител.

Фотосесията е осъществена от майстора на обектива Костадин Кръстев-Коко. Косите са дело на Венелин Кондаков от салон "Фетиш", а стайлингът е на самия певец. Азис признава, че идеята за кадрите е повлияна от последното му увлечение по кино легендата Джеймс Дийн.

Освен звездата на Diapason Records в част от кадрите се появява и друг герой – домашният му любимец Мопси. Четириногият сладур, който е само на 8 месеца, позира пред обектива също толкова професионално, колкото своя стопанин. На една от снимките той прикрива интимните част на Азис . "За успокоение на природозащитниците, ще кажа, че не съм гол, а нося миниатюрно бельо.", категоричен е певецът. Именно този кадър украсява корицата на актуалния брой на списание Love Style, където е публикувана и част от новата фотосесия на Краля на попфолка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !