Стани богат се завръща

25.01.2013 13:15 | Видян 2545 пъти

Стани богат се завръща

Какво би станало, ако Теди Москов и Азис застанат един до друг в името на доброто? Нещо подобно ще видим в новия сезон на „Стани богат", пише Всеки ден.

Шоуто се връща в ефира на Нова ТВ през пролетта. То ще събира по двойки родни звезди, известни с крайните си разногласия и коренно различни мнения. Те обаче ще трябва да се борят заедно в името на обща благотворителна кауза.

Новият сезон на „Стани боат" е един от гвоздеите на Нова за пролетта. Медиата вкарва в програмата си и състезанието по танци „Денсинг старс".

Тя го отмъкна от бТВ, където то имаше цели две издания. Отново звезди ще танцуват с професионалисти в различни стилове. Накрая ще остане само един - победителят.

Нова ТВ залага и на още едно риалити. „Като две капки вода" ще кара известни личности да влизат в ролите на световни музикални звезди.

Те ще трябва да ги изкопират възможно най-точно и на външен вид, и като глас, и като сценично поведение.

Практиката обаче показва, че най-често тези опити водят до комични ситуации и бурен смях.

Шоуто „Шатра" пък ще вкарва известни хора в циганската махала, където ще трябва да живеят не просто с ромите, а като тях. Първите смелчаци са приятелката на Гала - Джуджи, бившият вокалист на „Те" Любо и режисьорът Андрей Слабаков.

„Имаш поща" продължава с двойно повече истории и продължителност 2 часа. Продължава излъчването на „Пълна лудница",„Етажна собственост", а „Господари на ефира" ще се води от Румен Угрински и Герасим Георгиев-Геро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !