„Стани богат” търси интелигентни участници с интересни житейски истории

31.01.2011 15:20 | Видян 3682 пъти

„Стани богат” търси интелигентни участници с интересни житейски истории

От 1 февруари по Нова телевизия стартира новият сезон на играта „Стани богат” с участието на състезатели, подбрани чрез кастинг. Телевизионното шоу ще се излъчва три пъти седмично – вторник, сряда и четвъртък от 20:00 до 21:00 часа.

Участниците в „Стани богат” няма да бъдат селектирани чрез играта „Най-бързият печели”, а ще се подбират чрез кастинг. Така телевизионната надпревара ще даде шанс не само на най-бързите кандидати, а и на всички онези, които имат богата обща култура, разнообразни интереси и занимания, личности с колоритна логическа мисъл и позитивно отношение към живота.

Хора с различен поглед и философия, които да споделят своите житейски рецепти и да обогатят зрителите емоционално. Участници с интерес към играта и към въпросите, водени не от възможността за печалба, а от страстта да се състезават и да получават нови знания, любознателни и търсещи натури.

За да спечели голямата награда от 100 000 лева в „Стани богат”, всеки участник трябва да даде отговор на 12 въпроса, всеки от които му носи определена парична сума. Ако състезателят отговори правилно на 2-ри и 7-ми въпрос, получава две сигурни суми в шоуто на стойност от 500 и 3 000 лева.

По време на предаването играчът може да използва три жокера („Публиката”, 50/50 и „Обади се на приятел”), които да му помогнат да продължи напред към голямата награда. Любопитно за въпросите в „Стани богат” е, че всеки от тях съдържа ключ, който по пътя на логиката може да бъде намерен. Така не само с енциклопедични знания всеки седящ на стола на богатството може да стигне до отговора на въпроса, а и чрез интересно и логическо мислене.

Първият състезател в интелигентната игра е Милена Атанасова от София на 37 години, която въпреки нелеката си съдба, успява да запази оптимистичното си настроение и положително отношение към живота. Милена е мениджър в компания за фитопродукти, а мотото й е, че животът е „късо, кратко и ароматно еспресо” и затова трябва да се изживее пълноценно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !