Азис се сравни с Риана и Бионсе

29.01.2013 11:15 | Видян 7546 пъти

Азис се сравни с Риана и Бионсе

Риана и Бионсе са също като нас. Те не се харесват на интелектуалците и те ги нападат, защото не ги разбират. По същия начин сме и ние – фолкпевците“, обяви изненадващо Азис и така сам се нареди рамо до рамо със световни идоли – най-нашумелите певици на поп сцената, съобщава Супер 19' в новия си брой.

Костинбродският славей е уверен, че изкуството на дветовните поп звезди е на същата висота като чалгата, но понеже не пеели опера, някои вманячени фенове ги отричали. Но в ЕС не били слепи, те знаели, че чалгата не запада, а е в разцвета си, че това е музиката на народа, затова са отпуснали пари да я подпомогнат.

„За тях това е печеливша музика и е бъдещето на България“, довърши тирадата си певецът.

Той сравни себе си с Риана и обясни, че като се съблече гола, тя не е одобрявана от интелектуалците и те се правят, че не харесват музиката й, но в същото време тайно я слушат.

„Голи, или облечени, трябва да има естетика и ние я спазваме. Нито една от колежките ми не си е позволила да излезе да пее небрежно облечена и да не поддържа тялото си. Външният им вид също е наслада за окото, затова привлича толкова много почитатели. А аз съм свидетел как някои наши интелектуалци ходят размъкнати по улиците, някои артисти със стари и дори скъсани, а понякога и лекьосани фанели и смятат, че това е много шик и са се приближили до изкуството. Изкуството е да пееш добре и да изглеждаш добре“, смята Василка.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !