Митко Пайнера лапва 3,2 млн. лева

15.01.2013 09:15 | Видян 2851 пъти | Гласували 1

Митко Пайнера лапва 3,2 млн. лева

Шефът на музикалната компания "Пайнер" Митко Димитров , продуциращ най-известните фолк певици у нас, е печелил европроект на стойност 3,2 милиона лева. Целта е "повишаване на конкурентоспособността на фирмата на вътрешния пазар чрез модернизация на оборудването" пише в проекта, научи Блиц.

Финансирането е на стойност 3,197 милиона лева, от които безвъзмездната помощ от Брюксел е почти 2 милиона лева. За момента Пайнера не е получил нищо, но плащанията предстоят.С парите Пайнера цели "да постигне устойчив икономически растеж и да запази лидерските позиции на фирмата си."

Парите ще дойдат по ОП "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика", пише "Преса". Телевизия "Планета", която е най-големият инкубатор на чалга звезди, се гледа освен у нас и в съседните държави като Македония и Албания.

Срещу финансовата помощ Митко Димитров обещава да привлече значителен брой нови зрители, да вдигне рейтинга на телевизията си и съответно да увеличи приходите си от реклама. Според него проектът ще доведе до разкриването на нови работни места и до развитието на българската икономика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !