Скандали тресат фолка

26.11.2012 11:15 | Видян 3290 пъти

Скандали тресат фолка

Жестоки скандали и интриги тресат фолкгилдията още два месеца преди наградите на ТВ Планета, научи източник на Супер 19'.

Традиционно в края на февруари се раздават наградите на димитровградската чалга империя на специален концерт в първа зала на НДК.

Според клюката Преслава , Галена , Андреа са в нервна криза, след като в Супер 19' излезе информация, че Анелия се  е договорила с Митко Пайнера да бъде Певица на годината. Именно това е и най-оспорваната категория по време на церемонията.

Интригата е повече от голяма, тъй като в началото от Пайнер били решили да включат в листата на номинираните девет певици, после се спряли на пет, шест, но все още не я ясно кои ще са избраните. "Изненадата обаче ще е огромна  при официалното обявяване на имената на кандидат-победителките", коментират злобари от музикалния бранш.
По принцип от Пайнер твърдят че, критериите, по които ще ги избират, са няколко, между които най-много хитове и концертни изяви през годината.

Под внимание ще бъдат взети и медийните изяви на претендентките, както и гласовите им възможности при лайв изпълнения. Не на последно място ще е тяхната харизма и обичта, с която ги даряват многобройните им фенове у нас и в чужбина. "Интересно е обаче как от фирмата обаче ще измерят харизмата и обичта", коментира фолк певица, която за поредна година ще остане извън борда на номинираните.

Много от звездите били категорични, че нещата ще бъдат нагласени така, че Анелия да спечели. Веднага в „аферата” беше замесено името на старозагорката, която според слухове ходатайствала още лятото пред инж.

Димитров, тя да се уреди с приза Певица на годината, тъй като 2012 бе важна година за нея и тя шумно отпразнува 10-годишния си юбилей на сцената.

„Според мен борбата ще е много оспорвана и ще бъде между Галена и Преслава. Преслава е толкова обожавана от публиката, че дори и да не прави песни една година, няма да бъде забравена. Галена е шоумен, много я харесвам и според мен победителката ще бъде една от двете”, заяви пред Супер 19' фолк изпълнителка, пожелала анонимност.

Научила обаче за това, че тази година може да се размине с титлата Фолк гърло №1, Преслава поискала тайна среща с шефа на Пайнер инж.Митко Димитров. Двамата се видели в дълбоката провинция и Преси дълго се обяснявала на родния фолк продуцент. Дали обаче са се договорили и какъв е изходът от тайната спявка, никой не се наема да коментира.

Според други източници  бясна на продуцентите си  била и Галена, която се надявала тази година отново да я огрее, пише още Супер 19'.

Мълвата разнася, че на предстоящия концерт на 4 декември, когато ТВ Планета ще празнува своя рожден ден, певачките няма да си проронят и дума. Напрежението в редиците на Пайнер наистина било голямо и всяка една от тях предпочитала да си изпее песента и дим да я няма.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !