Пайнерки на война с Преслава

29.10.2012 13:30 | Видян 3443 пъти

Пайнерки на война с Преслава


Поредната серия на Кървав спорт подготвят певиците на Пайнер за своята любима колежка Преслава. Според хора от бранша, завистта между гърлите на хитовия продуцент Митко Пайнера надминала всякакви граници и в момента всичките са се обединили срещу именитата си колежка, подготвяйки истинска саморазправа, издава Супер 19'.
 
Поводът за заформяне на комплота срещу Преси е поредният мегаконцерт на звездите, с който ежегодно се отбелязва рожденият ден на музикалната компания.  Тази година той ще бъде в началото на декември. Проблемът естествено бил да се докажат една на друга коя е по – велика, а фактът, че Преслава за поредна година ще пее последна като хедлайнър и на практика ще закрие събитието, довело до бяс някои от другите силиконови бомби.

"Тая Преслава за каква се мисли, че нещо няма кой да ме светне? То и аз мога да правя секс с шефа по негова заповед, ама няма да стане. Докога ще я тикат напред тая не можем да разберем", коментирала злобно една от фолк певачките.

В коридорите на Пайнер вече все по–усилено се говори, че Преслава ще бъде игнорирана от останалите. Чалгаджийките се канели да й обърнат гръб, докато тя не свали малко от гарда си и високомерието, с което се отнася към всички останали изпълнителки. Инж. Митко Димитров опитал да вразуми подчинените си изтъквайки различни доводи, но те му казали, че ако продължава с протекцията до една ще напуснат компанията.

Преслава пък хич не се интересувала какво говорят останалите  певици, живо се интересувала да си намери час по-скоро ново гадже. Както Супер 19'писа тя се раздели с Бирмата, като отношенията й с него бяха на приливи и отливи. Накрая на пернишкия богаташ му писна и би шута на Фолк певица №1. "Сега Петя от Добрич отново ще набележи някой известен предприемач", злословят пайнерки, които и без друго са набрали на изпълнителката на Дяволско желание.



Дългоочакваният клип към новата й песен Разкрий ме бе представен преди няколко дни и хвалебствените коментари на почитателите й не закъсняха. Някои от тях обаче я заподозряха, че била изкопирала видеото на световноизвестната й колежка Бионсе към парчето Diva. Изпълнителката отново е изключително секси, като сменя няколко интересни визии. Безспорно най-голямата атракция в клипа са кадрите, в които се потапя във вана, пълна с лед. После пък я виждаме да се плицика в огромна коктейлна чаша. Парчето е по музика на популярния румънски композитор Кости, а текстът е на Венелин Кондаков. За сюжета в клипа пък се погрижи някогашният певец Люси, който бе обвинен, че умишлено забавя пускането на краткото филмче, пише Супер 19'.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !