Джена бясна на Преслава

19.03.2012 15:00 | Видян 4145 пъти | Гласували 1

Джена бясна на Преслава

Че димитровградската империя Пайнер е гнездо на змии, се говори от дълго време. Но в последните месеци редица звезди на компанията открито говорят за враждата си със свои колежки. Особено след церемонията по Годишните Награди на ТВ Планета, която се проведе в първа зала на НДК.

Според мълвата, нервите на Джена  не издържали и тя изразила на всеослушание огорчението си от Преслава, която, получавайки наградата за Певица на годината извика при себе си на сцената Галена.

"Радвам се и за двете, те са приятелки. Щом така са усетили ситуацията, значи така е трябвало да постъпят. Надявам се, че не се получи това приканване само защото Преслава чу освиркванията и двете си помогнаха по този начин. Защото тя доста пъти каза, че хитовете са при мен. Доста хубави думи каза за мен и в крайна сметка това си остана на думи", сподели разочарованата Джена.

Любимката на Митко Пайнера  завоюва три от наградите на Планета – хит на годината, най-прогресиращ изпълнител и най-поръчвана песен като рингтон, пише Супер 19'. 

Пред свои колежки Джена се изцепила, че е бясна на Преси, която й се мазнила в последните месеци, а после й обърнала гръб. "Следващата година ще се размине с Певица на годината. Просто не знае какво я очаква", бълвала змии и гущери изпълнителката на хита Да те бях ранила.

Отраканата певица на Пайнер искрено се надявала, че през следващата година тя ще обере лаврите и ще бъде коронясана с титлата Фолк гърло №1. Още отсега тя подготвяла почвата и правела совалки до кабинета на своя шеф инж.Митко Димитров.

Във фолк средите се говори още, че Джена пропяла пред свои прятелки, че на хоризонта се задава мощен спонсор, който ще й даде пари за нови клипове. "Крайно време е и аз да направя качествен видеоклип, затова няма да щадя средства", заканила се най-прогресиращата изпълнителка на 2011г.  Клюкари разправят, че сериозен бизнесмен е харесал певицата и е обещал стабилно финансово рамо.

Джена вече не се поздравява с Преси и двете се разминават безмълвно, клюкарят ги певачките от Пайнер. "Всяко чудо за три дни", коментират пък врели и кипели във фолк средите, имайки в предвид факта, че всяка година след раздаването на наградите има обидени.

снимки: planeta tv

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !