Стефан Данаилов спал със студентка

23.11.2012 16:15 | Видян 6346 пъти

Стефан Данаилов спал със студентка

Ролята на 50-годишна консервативна учителка по музика в „Революция Z“ пасва толкова добре на Карла Рахал, че малцина предполагат, че е поверена на жена, която е едва на 35.
Актрисата получила ангажимента, защото продуцентите сметнали наднормените й килограми и киселата й физиономия за голям плюс.

Съвпадението на фамилията на Карла с тази на Башар Рахал не е случайно. Двамата са брат и сестра. Разликата им е само 12 месеца, но актьорът нарочно се шегува, че има кака с цели девет години по-стара от него.

До тригодишната си възраст екранната учителка по музика Костова живее в Дубай, където баща й работи като гинеколог. Татко й е ливанец, който се запознава с майката на Карла в България, докато следва медицина. След това семейството заминава за богатото арабско емирство.

По онова време бъдещата актриса говори местния език, но с днешна дата го е забравила. Сега тя не може да разчете дори най-простите йероглифи на арабски.

Още преди с брат й Башар да стигнат възраст за детска градина, родителите им решават да се върнат обратно в България. Понеже младите Рахал са изключително музикални и артистични, щом завършват училище, без колебание атакуват НАТФИЗ. Първата година Карла е отрязана, но не се отчайва. На следващата кандидатства отново, този път с Башар, който току-що е изкласил средното си образование.

В театралното училище рожбите на българо-ливанската дружба попадат на човека, който ще изиграе най-важна роля в кариерата им занапред – Стефан Данаилов. Екзотичното излъчване на брата и сестрата се харесва на Ламбо и той взема в класа си двамата “кубинци“.

Не, няма грешка – майор Деянов ги мисли точно за сънародници на Фидел Кастро, пише Уикенд.

В артистичните среди и досега се мълви, че навремето професорът хранел специални чувства към Карла. Тогава тя не била пухкава като понастоящем, а минавала за хубавица. Имала тънка снага и пищен бюст. Стефан Данаилов нямало как да остане безразличен към такава жена.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !