Стефан Данаилов спря да преподава

18.10.2012 14:45 | Видян 3277 пъти | Гласували 1

Стефан Данаилов спря да преподава

Стефан Данаилов спря да преподава и остави студентите си сами. Дъщерята на убития Филип Найденов - Фатик Александра, която е в неговия клас, тръпне да срещне учителя си, но  това щастие така и не я спохожда.

Момичето, което се записа да учи актьорско майсторство, само и само за да бъде в класа на своя кумир Ламбо, така и не го е виждала досега. Стефан Данаилов не се вясва въобще в часовете. В момента актьорът се снима в италиански филм. А пред младите ентусиазирани първокурсници се появява само неговият асистент Веско Ранков. Това било голямо разочарование за неговите студенти, особено за момичетата.

Много от тях са чакали специално да дойде годината, в която Стефан Данаилов ще взима клас, за да кандидатстват и да ги приеме лично той. Не е тайна сред младите в НАТФИЗ, че Данаилов е любител на женската красота и че той избира за свои студентки предимно красиви момичета. Неговата преподавателска работа обаче вършел асистентът му Веско Ранков.

Ламбо имал навика да се явява само за изпитите в края на годината и за последните часове. В НАТФИЗ още помнят куриозен случай при завършването на предходния клас на Ламбо, с който той е бил цели четири години. В същия този клас е била и Супер Бианка. При тяхното дипломиране Стефан Данаилов не знаел имената на повечето от тях, а пък с какво представление са се дипломирали - нямал никаква представа.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !