Владо: Нито лев издръжка не е дал тате

18.10.2012 11:26 | Видян 8318 пъти | Гласували 1

Владо: Нито лев издръжка не е дал тате

Как се чувствате, след като напуснахте Къщата?

И: Чудно. Специално аз съм много спокойна и освободена и не ме е страх да кажа, каквото мисля.
В: И аз съм много добре. Но имам работа. Трябва да просветлявам народа и да говоря за любов.

Какъв беше вашият личен ад във ВИП Брадър?

И: Аз влязох вътре, за да видя себе си и успях да го направя за тези три седмици. Даже говорих с Владимир по време на втората номинация, че с гаранция ще бъдем изгонени и ще си тръгнем от Къщата. И по едно време, когато дойдоха резултатите, аз си казах: „Абе все още не съм готова да изляза, има нещо, което трябва да оправя“. В тази къща всичко е много затворено. Това са хора, които не познаваш и ако ти не ги обичаш, не можеш да се съхраниш.  Трябва да преминеш през всички малки клюки и интриги, за да можеш да ги преодолеш. Но, слава на Бога, аз постигнах чистата любов за този период, който бях вътре. Ако не го бях направила, нямаше да има смисъл от моето влизане вътре.

Много ви прегръщаха, когато излизахте от Къщата?

И: Много плакаха горкичките. Но нямахме много време за раздяла. Николай беше най-близкия на Влади и затова дадохме на него медалиона, а и аз го харесвам.
В: Аз знаех, че това ще бъде нещо важно за него. Той според мен няма да стигне до края. Но пък има нужда от тази екстра.

А кой ли ще спечели ВИП Брадър?

В: Бони може би има голям шанс, защото тя се прави на велика. Говори много на камерите вътре. Цитира моите думи, ама без силата, която аз притежавам. Мисля, че много хора са на нейното ниво. Орлин също има шансове за победа.

И: Не съм много сигурна, обаче си мисля, че няма да е Бони, защото няма това нетърпение. Много емоционално взе да отреагира на малките неща и не може да ги преодолее, както аз я учих. Дадох й съвет, че трябва да надмогне себе си и да е над дребните проблеми. Повече шансове за победа имат тези скритите души, които се движат по повърхността.

Според много хора обаче вие сте влезли вътре заради пари: доволни ли сте от хонорара си?

И: Ние влязохме за себе си. Не бяхме в Къщата нито заради Стефан Данаилов, нито за пари.

Вие всъщност от какво живеете?

И: Ние имаме малки доходи. Продадохме даже си къщата в Америка. Сега разчитаме повече на майка ми, която има много реституирани имоти, магазини и земи.
В: Бог е дал на всички, които са на Земята с мисия!

В реалния живот сблъсквали ли са се пътищата ви с тези на Кристина Патрашкова?

И: Да, два пъти. Единия беше, когато Недялко Недялков издаде книгата ми, тъй като тогава те бяха бизнес партньори. Чувала съм много неща за нея и знам едно единствено нещо. Всеки път, когато я срещам, тя има сложен път, и все служи на някого.

Кристина няма да остане до финала, защото има търпение, но то се гради на непочтенност. Всеки човек постига нещо, ако намерението му е правилно. Когато вършиш противното обаче никога не успяваш. Тя продължава една агония и сама се е обрекла на Дявола.

Смяташ ли, че в дъното на омразата й към теб е режисьорът Борис Панкин, с когото и двете сте били по различно време?

И: Никога не съм знаела това, за първи път го чувам. Лелее,много съм учудена! Аз бях в Америка и изобщо не знаех. Имаше обаче един лаф в гилдията, че като се ожени една актриса за Борис Панкин, след като аз се разведох с него, всяка може да стане много талантлива.  Аз имам пет брака, и  явно съм посъбрала доста врагове./смее се/

Как ви се видя Мариана Попова?

И: В Мариана се борят двама души. Тя го знае и това много я мъчи. Хем иска да е духовна, благородна, хем иска да хапе. Тя сама не се разбира, лута се. Има много хубави черти, верна е, но има страх да бъде себе си.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !