Митьо очите лапна 15 милиона от проститутки

13.09.2012 11:45 | Видян 5164 пъти

Митьо очите лапна 15 милиона от проститутки

Колосален оборот от близо 15 милиона лева е реализирала от проституция само през лятото гангстерската структура на Димитър Желязков - Митьо Очите, разкриват пред "Всеки ден" запознати с делата на несебърския разбойник.

Веднага след излизането си от затвора Митьо Очите се завърна с гръм и трясък в ъндърграунда и оглави бизнеса с проститутки по Южното Черноморие. Под шапката на мафиотския синдикат на Несебърския Ал Капоне платени секс услуги на туристи са предлагали между 250 и 300 проститутки, ситуирани в Слънчев бряг, Несебър и Свети Влас. Повечето жрици на любовта вече са се прибрали по родните си места, а хората на Митьо Очите отчитат като особено успешен летния сезон.

"През август дневният оборот достигаше 150 000 лева - всяка една проститутка заработва средно по 700 лева на нощ като 60% от парите се прибират от сутеньорите на Митьо Очите. За цяло лято оборотът от проституция почти достигна 15 милиона лева - сума, която не може да бъде изкарана от продажба на наркотици", категорични са запознати с делата на Димитър Желязков.

Сводник №1 в организацията на Митьо Очите е Станимир Дидов - Стамбата, който е и касиер на мафиотския синдикат. Всеки следобед десетки сводници отчитат на Стамбата оборота от предната нощ, като разплащането се извършва в хотел "Хевън", собственост на Жоро Главата, твърдят източници на "Всеки ден*.

В незаконния хотелски комплекс на сина на взривения в асансьор Стоил Славов в Слънчев бряг са квартирували около 30 проститутки - най-елитните и най-скъпи компаньонки, трудещи се
пoд шапката на Митьо Очите.

Топ жриците на любовта I- до една силиконови и тунинговани, са се предлагали за 2000 лева на нощ, като клиенти са им били заможни руски туристи и родни баровци, отдъхващи в Свети Влас.

Най-солидната печалба обаче регистрират проститутките, танцуващи в стриптийз баровете в Несебър и в Слънчев бряг. Само в еротичните клубове "Бъг бар" и "Плейбой Плас Питал" телата си през лятото са предлагали 70 момичета. Компаньонките са били изрично инструктирани от сводниците да не приемат оферти за секс от българи, а да си лягат само с чужденци срещу твърдата тарифа от 100 евро за час. Голяма част от проститутките в стриптийз баровете доскоро са работили в София под крилото на Алексей Петров - Трактора и Антон Петров - Хамстера. Преминаването на жриците на любовта към структурите на Митьо Очите вероятно е било уговорено на прословутата среща между Тони Хамстера и Несебърския Ал Капоне в началото на май, след която двамата бандити бяха арестувани. Тогава от ГДБОП оповестиха, че са задържали Хамстера и Очите заради постъпили сведения, че мафиотите подготвят убийството на топ ченгето Валентин Цоновски. Бандитите обаче бяха освободени от ареста, след като подписаха предупредителни протоколи.

Антимафиоти коментират пред "Всеки ден", че Алексей Петров сам е потърсил коалиция с Митьо Очите, за да му даде под аренда своите проститутки за летния сезон. До миналото лято Трактора бе
неоспоримият сводник №1 на България но след няколко полицейски акции структурата на бившия командос бе разбита. Монополът с проститутки, който това лято наложи Митьо Очите на морето, се случи не без подкрепата на местни ченгета, коментират под сурдинка в Несебър. На местно ниво Димитър Желязков продължава да е "вся и всьо" и дори полицаите по морето го приемат като Кръстник и свой началник.

"Почти всички ченгета в Несебър и в Бургас са на заплата при Митьо Очите. Заради това през лятото изпратихме екипи от София на морето, но пък местните полицаи бойкотираха колегите си от столицата и ги държаха далеч от "кухнята". Няколко акции на МВР срещу публични домове в Слънчев бряг и Несебър бяха провалени заради "къртици" - сводниците знаеха, че ще имат "гости", и се изнасяха заедно с проститутките", признава абдикацията на полицията пред мафиотската банда на Митьо Очите висше ченге.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-лудият фен на Бешикташ отново...

След като Турция разгроми Австрия с 2-1 и се класира за...

Скандалната Алена Омович продължава с...

Алена няма граници, когато става въпрос за провокации....

Няма коментари към тази новина !